Jun 13, 2011

Bila Tangan Gatal

Bila tangan saya gatal bukan bermaksud nak dapat duit...Maknanya....

TAK DE MAKNANYE !!

hehe....kesian kawan-kawan saya jadi mangsa...Gambar ni saya amik masa kitorang pegi holiday last week.Tengah bosan tunggu kawan-kawan lain bersiap,apa lagi kan...camwhoring dulu..kihkih











From Puchong With Love...



15 comments:

xeyr of zeyrahh said...

nice shot!!!!
lawa la semoa gmbr.....hihihi:))

Nadia Mashuri said...

nice!!!

chemay said...

liza comel <3

HAZIRAH SULAIMAN said...

comel comel comel ! <3

mOon jOhari said...

...chumilnya....

sumaiyah mokhtar said...

yg pkai pashmina ni cantik :)

sugar2 kapas strawberry said...

comelnya ! hehe

Rtp Farra Arisha said...

great shoot :))

CikHaniBhulat said...

comel....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nice...

Rose said...

Salam dear Liza. cantik la. How did you style the tudung? baru perasan your skin nampak flawless. lagipun cantik effect camera tu ye :p

Rose said...

oh dear Liza. Boleh saya tumpang jemput Join Giveaway sempena Launching Design Studio saya. Kat sini >> Custom Blog Design Giveaway :)

http://heartliciousdesign.blogspot.com/2011/06/launching-giveaway.html

Terima kasih :) Mai lah sesiapa sahaja dijemput. Nothing to lose!

bunga said...

nice..cantik..bunga suka tengok gambar dalam blog ni..:)

InaAchik said...

lawonya kamu...
cam cikgu bedah dah... heheee

Lee-Yan-Naa said...

boleh tiru ni pose cengini..nicelaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...