Jun 16, 2011

Lookbook : Holiday Mood



Ini antara outfit yang saya pakai masa holiday kat Penang last week.Pakai baju pon longgar-longgar je pasal pegi Penang pon untuk makan..nanti nampak perut buncit!! hehe

Saya jarang pakai spek kalau keluar..haritu je tergedik-gedik nak pakai pulak.Mr Kudud tetibe suka.Dia cakap nampak macam cikgu sekolah tadika.Apakah??


Long tank top ni memang banyak kali saya ulang pakai.Selesa sangat !! Sama jugak dengan owl necklace tuh.Punya banyak yang lain.Pusing-pusing yang itu jugak saya pakai ke mana-mana.

Satu je benda yang baru.Gladiator Flats.Ni beli kat Cotton On.Harga RM29.Worth it kan?? Beli purposely untuk pakai kat Penang.Tapi alih-alih selipar jepun yang saya pakai jalan-jalan.Buat semak kereta je..hehe

Sama jugak dengan bag.Malas nak explain sebab yang tuh jugak saya pakai pegi jalan


What I Wore

Pashmina - Summit USJ
Twiggy Long Tank Top - Cats Whiskers
Owl Necklace - Cats Whiskers
Skinny Black Pants - Cats Whiskers
Sling Bag - F Block
Gladiator Flats - Cotton On

p/s : Mesti pelik kan kalau kebanyakan barang-barang saya dari Cats Whiskers.Dulu saya kerja kat Cats Whiskers Bangsar,Hartamas,Subang dan Kota Damansara.Hamik kau sampai 4 outlet !! Mesti dah tak pelik dah kan?Kalau boleh semua outlet saya nak borong!!hehe..Saya memang gile kuasa dan gila shopping...wakakakkaka


From Puchong With Love...






27 comments:

Dinas Aldi said...

comelnya gambar ke2 tuh!

betul la, pakai baju longgar, lepas makan idakla nampak boncet perots, hehe

~ As ~ said...

liza ok je, napa nak diet..huhuhu lain lah mcm saya T_T...
i really love all ur outfit post.

fLo said...

ooo...suke ur style...simple yet gojes!

EyanaNoorAzlan said...

chantekkk....suka tgk =)

rara pinkmafia said...

santek...

Shu Shinju said...

simple & nice..:)

Hanie_Dew said...

hyee.....thank dropping by my site and leave your comment. (*terharu*)..
well nice blog.

psstt : pic 2nd lastu tu cam erma fatima la..cunn....^.^

♥MAMASYAZA♥ said...

pakai apapun, liza tetap cantik

wunny said...

always loves your looks and outfit. =D

Rtp Farra Arisha said...

comelll laah akk ni! :)

Liza Razak said...

@dinas aldi : haa..itu laa taktik terboik kalau pegi cuti2 malaysia..hehe

kay shafiQ said...

Nice fashion

Liza Razak said...

@as : thanks !! ade part2 tertentu yang nak dikuruskan ni..hehe.especially perut..hehe

Liza Razak said...

@flo : tengkiuu !!

Liza Razak said...

@eyana noor azlan : tengkiu !!

Liza Razak said...

@rara pinkmafia : tengkiuu !!

Liza Razak said...

@shu shinju : terima kasih !!

Liza Razak said...

@hanie_dew : macam erma fatima ke?? hehe..tengkiuu

Liza Razak said...

@mama syaza : tengkiuu!!

Liza Razak said...

@wunny : tengkiu kat awak

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : awak lagi comel tau !!

Liza Razak said...

@kay shafiq : tengkiuu

cikji said...

sangat jatuh hati ngn kamu punya baju

Anonymous said...

awak cantik! tapi..cuba bukak link ni.. http://wanitamelayuseksa.blogspot.com/ btw,suka gaya shawl awak <3

mama iris said...

shomel......saya suke je baju2 camni....santai sgt nampak.....sesuai pegi pantai...ehehhee....

sya hassan said...

cntik!!! pkai spek cam tue nmpk cam nerd kan?? but i like it!! ;p

vampire's lovex said...

heheh baru nak tanya napa byk dari cats w....

jawab pong..kikiki....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...