Jun 13, 2011

Night Session - Haji Hussin's Family Day Part 4

Lama nyer tak update blog kan...saya baru balik dari bercuti di Penang.Tapi kali ni saya bukan nak cerita pasal holiday saya kat Penang.Saya nak habiskan entry untuk family day saya haritu..Saya banyak gile cerita dan gambar nak share dengan korang semua.


Start pukul 7.30 malam kitorang adakan bbq kat luar banglo.Ada ayam bakar.jagung bakar,dan sotong bakar..Manakala senior-senior lelaki pulak adakan tahlil di dalam rumah.


Tapi acara yang paling best mesti lah cabutan bertuah..ada hamper dan wang tunai dari RM10,RM50 dan RM100.Saya hanya menang hamper je...Sebenarnya dalam hati teringin nak menang duit RM100 tu..tapi tak de rezeki tahun ni.Tapi saya sangat jeles kat mak saya.Sebab dia berjaya menang duit RM50..hehe



Saat-saat mak saya menang RM50.Muka tuh yang tak tahan tengok.Muka nak dapat duit..eeee...jeles!!!



Pak Teh saya pon pandai buat 'PEACE' tau..hehe


Punya laa selekeh saya dan Tiqah malam tuh.Event pon dalam rumah je.Memang confirm pakai t-shirt bodo je laa..hehe


Ini antara hamper yang kitorang dapat haritu..Punya laa banyak sampai sekarang pon tak habis lagi..hehe


Ini ahli keluarga terbaru Hj Hussin...nama dia Mr Kudud..hehe.Hopefully tahun ni dan tahun-tahun akan datang akan ada ramai lagi ahli keluarga terbaru Hj Hussin...

Saya tak sabar nak tunggu Family Day tahun hadapan...!!


From Puchong With Love...



3 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

mr. kudud nampak cool aje...hehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best2...

mOon jOhari said...

...CIAN TSHIRT 2 KENA PANGGIL BODO...KIHKIHKIH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...