Jun 26, 2012

Artsy Feeling

♫ Jacques Brel - Ne Me Quitte Pas


" Bajet-Artsy-Konon " Random Shots Taken By Someone Who Had Trouble Sleeping At Night. 
Oh Yeah...That's Me :)



Love,
LIZA RAZAK





40 comments:

Rai said...

tak boleh tdo..ambik gambar orang tdo..nice!

the awesome trio said...

sangat sangat suka lagu nih! :D
dulu dengaq kat movie mukhsin.

Aishah Jahirah said...

jadi model.....hehee

ieedaz @ mama_isha said...

nice shot dear!

Riena Haiqal said...

love this song.. :)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Org kata kalau kita pandang someone masa dia tido dan hati kita diselubungi rasa chenta yaamat, you know you really love that person so freakin' much. Hehehe.. Peace...!

jemarisuri said...

mesti org duk ambik gambar tu tak tido kan...hihi

MAY said...

ee.sape tu..hehe

reenapple said...

huuuu.. sweet.

#kita pun ada masalah tidur malam.. hahaha

Ann Ishak said...

nice photo...

Edy Fee said...

bsarnya gambaq...tangan sapa tu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

xleh tido mlm? sama la kite..huhu..nice photo;)

::dEyb:: said...

ececeh....photographer ni mmg susah tdo malam2..;p

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

model tak berbayaq buat isteri terchenta x per ngeeee

eintan nurfuzie said...

huhu... ada2 je

Sue-Rya Qistina said...

wow! artistic betul :D

HeNRieTTa JoSe said...

uiks...Mr KUDUD kena terjah ngan MAMARAZI.....but i love the quotes...u do like Paulo Coelho

✿Lady Ainaa✿ said...

alololo... cantiknya photo.. suka tgok gmbar2 yg sis snap.. weeeeeee....

ellynadyra said...

dah tak de kije, ni la hasilnya ye!

Shafiq Mujahid said...

wah.. awesome.. ^^

Liza Razak said...

@rai : nampak sangat tak de keje kan..hehe

Liza Razak said...

@the awesome trio : saya dulu pon first time dengar kat movie mokhsin

Liza Razak said...

@aishah Jahirah : model tak berbayar katanya..hehe

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : thank you :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : me too :)

Liza Razak said...

@Tak Pe Je ~ TPJ : very true sis :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : a ah...saya ni memang susah nak tido malam..hehe

Liza Razak said...

@may : husband saya..hehe

Liza Razak said...

@reenapple : samalah...hehe

Liza Razak said...

@ann ishak : thank you..

Liza Razak said...

@Edy Fee : tangan husband saya..hehe

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : thank you :)

Liza Razak said...

@deyb : hehe...memang susah tido malam pun

Liza Razak said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆ : hehe...betul tuh

Liza Razak said...

@eintan nurfuzie : nampak sangat tak de keje kan..hehe

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : x de keje betul kan..hehe

Liza Razak said...

@henrietta jose : saya mmg peminat paolo coelho..hehe

Liza Razak said...

@✿Lady Ainaa✿ : thank you :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : a ah...boring punya psal

Liza Razak said...

@Shafiq Mujahid : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...