Jun 25, 2012

Epic Grilled Burger

♫ Radiohead - Trickster

“Finding one important thing in your life doesn’t mean you have to
give up all the other important things.”
Paulo Coelho,
Brida



{ Pictures Taken From Instagr.am. Follow Me : pypylamb }

Sesiapa yang tinggal kat Shah Alam tu bolehlah mencuba Epic Grilled Burger kat Seksyen 7. Saya dah ketagih makan burger bakar je sekarang ni..hehe. Sebab patty tu memang sedap dan dibuat sendiri tau. Rasa memang tak sama dengan tempat lain. Seminggu sekali mesti nak pekena double grilled burger..kalau tak pekena, rasa tak aman je perut ni..hehe. Epic Grilled Burger bukan macam gerai burger biasa tu tau. Diorang jual kat lori berwarna merah. Senang je nak cari.. berhampiran dengan I-City, sebelah Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang Seksyen 7. Landmark nak masuk area tu, korang cari Wisma Jakel..lori merah epic grilled burger tu ada kat sebelah belakang. Harga beef dan chicken grilled burger hanya RM 3. Kalau nak tambah patty bertingkat-tingkat pun boleh jugak tau. Sekarang ni ada menu baru, Epic Meatball dan Epic Satay Burger. Saya pun belum pernah cuba lagi ni..nanti bila saya dah cuba, saya cerita kat blog ok? Cerita pun tak guna jugak sebenarnya, sebab korang kena try sendiri kat sana. Baru boleh tau power tak power grilled burger ni kan..hehe


Facebook Epic Grilled Burger :
http://facebook.com/epic.burger.joint

Address :
 Jalan Plumbum Z 7/Z, Seksyen 7, 40000 Shah Alam,


Business Hour ( Closed On Thurday) :
7pm - 2am




Love,
LIZA RAZAK






26 comments:

Syazana Zainn said...

ni beger yg mcm beger kaw kaw bakar tu ke?

;p

reenapple said...

huuu.. burger... dah lama tak bantai.. heheh. Unfortunately I'm not in Shah ALAm nak cari grilled burger tu.. huuu..

#opsss... akak, accidentally terdelete ur comment.. tersalah click...sooooo sorry sangat2.. =(

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Macam best yaamat.. Ku sudaa tergoda, baaa...

~MiZz Atie ZieYa~ said...

uwaa..sedapnyaaaa....

masyiFadz said...

sy follow awk keyh...n good luck for the contens

cik najihah said...

yummy sedapnya

HeNRieTTa JoSe said...

nnti klu laypark shah alam lg....bleh larr rietta try...

Noraim said...

nampak mcm sedap je. huhu.

murah la rm3 je. igtkan mahal kot. hehe.

siti kektus said...

murah sangat tu kalau rm3. berbaloi2. :D

cikwahidaidris said...

laparnyeee tgok beger niii.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

adui...lama xmkn burger..huhu...

♥MAMASYAZA♥ said...

mesti sedap tu

O'gosh said...

adoi..lemah perut tgk...murah plak tu..

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : a ah...lebih kurang je

Liza Razak said...

@reenapple : kat sana tak de ke sis?

Liza Razak said...

@Tak Pe Je ~ TPJ : cepat beli sis !!

Liza Razak said...

@~MiZz Atie ZieYa~ : memang sedap :)

Liza Razak said...

@masyiFadz : thank you

Liza Razak said...

@cik najihah : memang sedap sis..cubalah

Liza Razak said...

@henrietta jose : wajib cuba ni..

Liza Razak said...

@noraim : meman sedap !

Liza Razak said...

@siti kektus : kan..murah gile

Liza Razak said...

@cikwahidaidris : cepat makan !! hehe

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : malam nanti beli tau

Liza Razak said...

@mamasyaza : memang sedap :)

Liza Razak said...

@o'gosh : nanti cuba lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...