Jun 9, 2012

My Weekend In Instagr.am #12

 


If you start by promising what you don't even have yet, you'll lose your desire to work towards getting it.
Paolo Coelho


#Saturday
{ Jalan Telawi, Bangsar }


Selalunya kalau tak ada aktiviti apa-apa, saya dan Mr Kudud akan melepak dengan kawan-kawan di Bangsar. Sambil-sambil tu boleh window shopping sekali. Kat sana ada banyak butik-butik yang menarik dari yang high end sampai lah ke street style. Haritu saya pergi ke Bangsar semata-mata nak cari CD di Rock Corner Bangsar Village. Tapi malangnya CD yang saya nak cari tu tak ada lagi di Malaysia.Huhu..sedihnya. Tapi kesedihan saya tu tak lama sebab saya boleh window shopping kat Cats Whiskers, hehe..Saya pergi ke butik Dian Pelangi tapi malangnya masa tu butik tu dah nak tutup dah. Nampak gayanya lain kali la saya pergi ke sana


#Sunday
{ Stadium Cheras, Konsert Aku Sudirman }


Hari Ahad pulak saya dan Mr Kudud pergi bersama kawan-kawan menonton Konsert Aku Sudirman di Stadium Cheras. Seronok menonton konsert beramai-ramai sambil duduk di atas padang stadium. Rasa macam tengok wayang pacak pulak kan..hehe. Konsert tu memang best dan yang paling penting free admission !! Habis konsert pergi makan supper pulak dengan kawan-kawan di Damansara Uptown. Haa..saiko kan kami melepak ? hehe



Love,
LIZA RAZAK





40 comments:

Annisa mulia said...

From the pictures, I can assume that you had so much fun time :)

Unaizah said...

What a weekend you had. Bet you had a hell of a good time hanging out with your loved ones and just chilled.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya berjalan;)

jemarisuri said...

mesti weekend yg sgt hepi kan...^^

StuntWomanWho :) said...

Rajin betul berjalan :)

Chic Na said...

you both are so sweet. :)

Citra NaniZam said...

wah seronok berjalan ye.. enjoy!!

HeNRieTTa JoSe said...

sronoknye weekend camtu...huhuhu.....kitorg keje hari nie....

N.Aima K said...

uu love the polka dot shoes

Rosidah Binti Muhamad said...

Best ar ko punya life..asal weekend jer mst de program..

TF said...

salam sis pekaba?lama tak singgah sini,eh ada hafiz..seronok mesti enjoys abis kan..

zulhilmi tempoyak said...

perghh.. camni la kn.. pegi x ajk..haha

ascil.punye.lah said...

setiap minggu ada je aktivitinya.hehe

Riena Haiqal said...

bestnya dapat jalan2 masa weekend kan... :)

Sue-Rya Qistina said...

enjoy dgn suami tersyg! :D

Kesuma Angsana said...

wah bergembira di hujung minggu msti best n enjoy kan!

BlacKroSes said...

beautiful =)

Outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya gan !

ellynadyra said...

kasut polka dot itu sangat cun!

Nur Aischa said...

bestnya dapat keluar bersiar-siar :D lagi2 konsert sudirman tu, waaaah. best best ^_^

Liza Razak said...

@annisa mulia : so true !!

Liza Razak said...

@unaizah : yup !!

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG : sekali sekala memang best

Liza Razak said...

@jemarisuri : happy sangat sis :)

Liza Razak said...

@StuntWomanWho :) : hehe..memang pon :)

Liza Razak said...

@chic na : thank you :)

Liza Razak said...

@Citra NaniZam : betul tu !!

Liza Razak said...

@henrietta jose : alolo..siannye

Liza Razak said...

@N.Aima K : thank you :)

Liza Razak said...

@Rosidah Binti Muhamad : tapi kalau selalu sgt..rindu pulak nak duduk kat rumah :)

Liza Razak said...

@TF : enjoy sangat haritu :)

Liza Razak said...

@zulhilmi tempoyak : next time aku ajak lepak ramai2..ade brani?

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : a ah...gile kan..hehe

Liza Razak said...

@riena haiqal : a ah..best sgt

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : betul tu !!

Liza Razak said...

@kesuma angsana : mmg best sbb ada aktviti nak dibuat :)

Liza Razak said...

@blackroses : thank you :)

Liza Razak said...

@outbound di malang : thank you :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : thank you :)

Liza Razak said...

@nur aischa : tu la...jarang2 dapat pergi tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...