Jun 12, 2012

My Weekend In Instagr.am #13

 


" We have to stop and be humble enough to understand that there is something called mystery. "
Paolo Coelho



#Friday
{ Starbucks Summer Sneak Preview Party, Jaya One }



Thank you Ehsan Selamat kerana menjemput kami ke party Starbucks di Jaya One. Walaupun saya dan Mr Kudud sampai agak lambat malam tu, tapi kami still boleh join games dan lucky draw yang dianjurkan oleh Starbucks. Paling best boleh makan dinner dan dapat hadiah sunnies Starbucks yang colourful tu...hehe
( More Pictures In Next Entry )

#Saturday
{ TwtUpKami, Stadium Bukit Jalil }


Keesokkan harinya saya, Mr Kudud, saudara Mr Kudud dan kawan saya Myra Omar pergi beramai-ramai ke TwtUpKami di Stadium Bukit Jalil. Happening gila event TwtUpKami ni. Satu benda yang paling menarik perhatian saya dan Myra aritu adalah booth Ukulele Malaya. Comel betul Ukulele ni !! Terus berminat nak beli Ukulele ni. Mr Kudud pun sokong saya beli Ukulele ni. Tak sabar nak beli dan belajar bermain Ukulele ni nanti. ( More Pictures In Next Entry )

{ Epic Grilled Burger, Seksyen 7, Shah Alam }


Habis je berjalan-jalan di TwtUpKami, kami terus ke Seksyen 7, Shah Alam untuk melawat kawan kitorang berniaga Grilled Burger di sana. Masa kami sampai di sana, diorang baru hari kedua berniaga. Epic Grilled Burger ini rasanya antara yang murah. RM 3 satu. Setakat ini ada 2 pilihan burger, ayam dan daging. Kalau korang berada di Seksyen 7, jangan lupa singgah di Epic Grilled Burger. Lori diorang betul-betul bersebelahan Nasi Lemak Cinta Sayang.

{ Teo Heng KTV, Sunway Giza }


Malam pulak saya dan kawan-kawan karaoke beramai-ramai di Sunway Giza. Sakan betul saya dan Mr Kudud berkaraoke walaupon penat berjalan siang tu. Macam-macam lagu kitorang nyanyi. Suara tak sedap pun tak apa. Janji enjoy !!

#Sunday
{ Kepong }


Hari Ahad pulak hari relax. Kami ke rumah kawan kami di Kepong untuk mandi kat swimming pool di sana. Sayangnya saya tak dapat swimming sebab saya tak beli swimsuit muslimah lagi. Jeles je tengok diorang swim. Paling seronok sudah tentulah Mr Kudud. Dah berbulan-bulan dia tak swimming. Balik rumah je terus tidur sebab penat swimming..hehe.




Love,
LIZA RAZAK


34 comments:

Sue-Rya Qistina said...

Burger tu nmpk menarik! tp aritu pegi sek 7, x perasan plak ade stall burger kt tepi restoran tu..hehehe..xpe, next time bole try :D

HeNRieTTa JoSe said...

wow....u do enjoy ur live....suka sangat tengok picta kat cni....

Kesuma Angsana said...

LR : memang happening giler lah!

.: iEyLa :. said...

hurmm..cam kne g shah alam je ni..
hikhik..dah la xdpt join twtup tu ari tu..kenduri nye pasal..hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sonoknya jalan2 dengan mr.asben =)

Rai said...

penuh dengan aktiviti weekend awak..bestnya..

Riena Haiqal said...

smart la pic2 tu semua...
santai dan sangat2 best la korang kan dapat jalan2 beramai2.. :)

JungRara said...

sernoknya hari2 anda..hihi..
P/s: burger tu nampak sedappp

schaze zainn said...

cantik semua gambar :)

N.Aima K said...

oh saya ada bc psl @twtup KAMI kat Timeline. pink ukulele tu comel banget!!

kat kota kinabalu takda grilled burger..i wonder..mcm mana la rasa buger bakar ni..wuwuwuwuwu

jemarisuri said...

awak puya photo mmg cantik..^^

miloais milo said...

nokkk... gambo2 menarik banget!
dan padat jadual uols berdua!

FARAH deeb said...

Wahhh everyday is instagram's day nampak! Thee... ;)
My latest Entry :)
JJCM: Le Chateau De Puah

Kancil 8349 said...

Salam perkenalan daripada Kancil...terima kasih

eintan nurfuzie said...

memang suka singgah blog ni.. pic dia awesome sgt.. tp sedap la burger tu... nyum2

Yana Libra said...

nice pic~ :)

Bitt (double IS) said...

hi u...alamak i tengah nak cari gitar kecik tu la...ada lagi ke tidak tu yer...ermmm


pst nice pic :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : diorang baru je bukak jumaat lepas..nanti sis cuba la yer

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank u sis :)

Liza Razak said...

@kesuma angsana : sekali sekala memang seronok :)

Liza Razak said...

@ieyla : alaa..kalau awak pergi haritu..boleh kite dating :)

Liza Razak said...

@nurul husna mohd hassan : jalan2 dengan husband la paling best

Liza Razak said...

@rai : best tapi letih..hehe

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : kalau jalan ramai2 memang best :)

Liza Razak said...

@jungrara : memang sedap pon..hehe

Liza Razak said...

@schaze zainn : thank you :)

Liza Razak said...

@N.Aima K : a ah..ukulele tu memang comel gile

Liza Razak said...

@jemarisuri : thank you sis

Liza Razak said...

@miloais milo : weekend memang selalu padat

Liza Razak said...

@FARAH deeb : saya mmg gile instagram sekarang..hehe

Liza Razak said...

@Kancil 8349 : sama-sama :)

Liza Razak said...

@eintan nurfuzie : thank you..terharu saya :)

Liza Razak said...

@yana libra : thank you :)

Liza Razak said...

@bitt (double is) : ade..cuba search kat facebook : Ukulele Malaya. kat situ ade jual online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...