Jun 30, 2012

Simple Date Night

♫ Jason Mraz - Bella Luna

{ Secret Recipe IOI Mall . 27th June 2012 }


“Love is not to be found in someone else but in ourselves; we simply awaken it. But in order to do that, we need the other person.”
Paulo Coelho,
Eleven Minutes



{ Pictures Taken From Instagr.am. Follow Me : pypylamb }

Sekali sekala keluar berdating macam ni seronok jugak. Sepatutnya kami nak menonton movie Abraham Lincoln kat GSC IOI Mall tapi malangnya wayang penuh pulak. Terpaksa tukar plan dinner kat Secret Recipe. Dah lama jugak saya tak makan kat Secret Recipe. Kali ni kami tak makan kek pun, kami order salad dan beef noodle untuk dinner. Not bad jugak cuma saya rasa beef noodle tu agak mahal berbanding dengan tempat lain. Tak ada sayur, semata-mata mee, meat ball dan daging sahaja. Kalau ada sayur ok jugak kan.. Paling tak boleh terima dengan tekak saya dah tentulah jus apple + celery yang Mr Kudud order. Uwekk..kembang tekak bila minum. Tapi Mr Kudud suka sangat jus tu. Selera masing-masing berbeza kan..hehe. Bila dah kahwin, dating romantik sekali-sekala macam ni boleh mengeratkan lagi hubungan suami isteri. Tak mahal pun tak apa yang penting kena create suasana romantik tu. Barulah tak boring..hehe



Love,
LIZA RAZAK





18 comments:

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

bestnya org deting....hehehe

Riena Haiqal said...

betul tu.. sekali sekala dating berdua best juga kan.. terasa juga suasana romantik tu.. :)

Nadia Azira said...

alahai, sweetnye...
jealous nadia....hihi...
semoga korang happy2 selalu!
love to see both of you happy together... =)

Reena said...

Kita pun selalu ambil peluang dating dengan hubby. Dating dengan hubby lama-lama takpe, tuhan tak marah. Hehehe... :)

Edy Fee said...

alau tak mahal tp romantik..kongsi mkan coki2 la.hehe kiddng

HeNRieTTa JoSe said...

ymmy....rietta tingin nak mam curry mee SR....tp nk pergi lunch time lerr...murah sket...hehehe....dan xlpa...absolute choc....

syakey said...

agreed, even though meatball and meat dia banyakkk tapi mmg rasa mcm less berbaloi.

smoga berbahgia. hee ;)

bella hamzah said...

hehe bestnye mkn secret resepi dulu2 bella keje secret suka sgt2 mkkn mi tomyam dia,pedas tambah sedap heheh try la :)

syAzAnA said...

simple yet memorable. :)

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : sekali sekala memang seronok..hehe

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@nadia azira : thank you sis :)

Liza Razak said...

@reena : betul tu..nama pun dah halal

Liza Razak said...

@edy fee : romantik jugak tu..hehe

Liza Razak said...

@henrietta jose : lunch murah ek?

Liza Razak said...

@shakey : kan...kalau harga rm9 ok la..

Liza Razak said...

@bella hamzah : ye ke?? bestnyer

Liza Razak said...

@syazana : yup...true :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...