Jul 16, 2012

Instajaya Malaysia

“When we love, we always strive to become better than we are. When we strive to become better than we are, everything around us becomes better too.”
Paulo Coelho,
The Alchemist



Sekarang ni Instagram memang tengah meletup kan? Hampir semua orang yang menggunakan Iphone dan Android mempunyai akaun Instagram. Sekarang Malaysia dah ada komuniti Instagram sendiri yang diberi nama Instajaya Malaysia. Bertujuan untuk mengumpulkan pengguna-pengguna Instagram di Malaysia dalam satu komuniti. Instajaya ni baru sahaja ditubuhkan bulan lepas dan semakin mendapat perhatian dari pengguna-pengguna Instagram. Selebriti dan menteri pun follow jugak tau...Instajaya ni bukan setakat komuniti online sahaja, tapi bakal menganjurkan pelbagai aktiviti dan gathering untuk semua ahli komuniti. Happening kan? Mudah sahaja nak join cuma follow mereka di Twitter dan juga Instagram. Kalau nak share gambar-gambar Instagram korang bersama Instajaya Malaysia cuma tambah hashtag #InstaJaya pada caption gambar. Selain dari share gambar, boleh dapat follower dan kawan-kawan baru. Jom support Instajaya Malaysia !!


Follow Instajaya Malaysia di :

Twitter :

Instagram :
Instajaya Malaysia

Facebook :






Love,
LIZA RAZAK






30 comments:

Rosidah Binti Muhamad said...

Instagram tengah meletup sekarang..hehehe..tgh giler instgram ni. Nak join ar instajaya tu..

Lyaa Suriany said...

siap ade instagram jugak. bgs2.
up to date
hehe

Yousof said...

selamba je nak cakap aku tak termasuk dalam kategori 'gila instagram' entah kenapa.. Salah satunya mungkin tak ada fon android.. ;D

Rai said...

saya memang fail bab2 apps ni.. tunggu husband yang install kan.. haha..

Gieyana said...

ada software dier jer kat android tp mls nk buka acct..ekekeke..:-)

aniswany said...

harus follow ^_^

nurdani said...

sekarang pun dah makin galak saya ber-instagram. memang meletup. cuma dah takda akaun twitter je. hehe

Mizz ErMa said...

ha ah la, happening betul..sayanglah sy xpakai iphone..T..T

ainraus said...

okay sis. nak follow jugak! wink2.

Rara Nasiha said...

Instagram dah ada. Instajaya belum lagi. bakal. hehe :)

jemarisuri said...

js mmg fail benda2 camni...hihi

ccicute said...

sekang ni gambar instagram kan tgk fofular.... ^_^

Misz Mieza said...

Wah! Nampaknya bertambah lagi satu ruang kita untuk berkomunikasi! Join! Hehehehe..

Etong said...

malangnya diri ini tiada instagram :(

Liza Razak said...

@Rosidah Binti Muhamad : jom join sis !!

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : jom join !!

Liza Razak said...

@Yousof : nnt beli ler satu fon android

Liza Razak said...

@rai : cepat2 install sis :)

Liza Razak said...

@gieyana : jom la join instagram

Liza Razak said...

@aniswany : betul tu !!

Liza Razak said...

@nurdani : best kan instagram ni..

Liza Razak said...

@Mizz ErMa : hp android pun boleh jugak :)

Liza Razak said...

@ainraus : jom join !

Liza Razak said...

@Rara Nasiha : jom follow instajaya :)

Liza Razak said...

@jemarisuri : simple je sis :)

Liza Razak said...

@ccicute : betul tu :)

Liza Razak said...

@Misz Mieza : jom support sis :)

Liza Razak said...

@etong : ye ke? nanti kalau ada acc instagram..bolehlah join sekali :)

ieedaz @ mama_isha said...

wahh..kena follow nih! :)

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : jom follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...