Jul 19, 2012

My Weekend In Instagr.am #15


 #Saturday . 30th June 2012
{ Carl's Jr, Midvalley Megamall }


Dah lama tak update entry My Weekend In Instagram ni kan..Sebenarnya weekend saya sekarang banyak dihabiskan kat rumah. Keluar pun sekejap-sekejap je. Sekali sekala duduk lepak kat rumah sambil layan DVD pun best jugak kan. Tak ada sapa nak larang mandi lambat ke..makan 15 kali satu hari ke..ikut suka hati..hehe

2 minggu lepas kawan kepada adik saya datang lepak kat rumah. Nama dia Nani...Walaupun dia cuma kawan adik saya tapi kami agak rapat. Saya selalu kacau dia kat Twitter. hehe. So bila dia datang ni haruslah lepak ramai-ramai kan. Kitorang lepak berempat...saya, Mr Kudud, tunang adik saya, Tqah dan Nani. So kitorang decide pergi makan kat Carl's Jr Midvalley Megamall. Dia teringin nak makan katanya. Saya dan Mr Kudud memang noob gila pasal Carl's Jr. Tak pernah makan kot...hampeh. Datang Midvalley beribu-ribu kali, tapi tak pernah pun nak makan kat sana. Bila dah sampai, saya suruh je Nani dan Tqah  tolong orderkan. Sedap tahap melampau rupanya Carls's Jr ni. Sedap sehingga menjilat ibu kaki katanya. Burger dia besar sangat..tapi saya berjaya habiskan semua dengan fries sekali ! Perut besar la katakan...mestilah muat..hehe.

{ Machines, Midvalley Megamall }


Habis je mencekik kat Carl's Jr kami jalan-jalan kat dalam Midvalley tu...Nampak Machines terus masuk. Habis semua Macbook kitorang camwhoring. Tak percaya tengok gambar-gambar di atas... Anyway thank you Nani belanja kitorang makan. Jasamu di kenang...hehe



#Sunday . 8th July 2012
{ Kepong }


Weekend ni pulak..kami overnight kat rumah kawan di Kepong. Kitorang suka lepak rumah kawan kitorang ni sebab condo diorang ada banyak benda best. Mr Kudud suka swimming kat pool dan saya pulak suka karaoke kat bilik karaoke lobby condo tu. Sejam RM 5 sahaja. Murah kan? Best gila facility condo ni ..selain dari bilik karaoke dan swimming pool, ada mini theather, gym dan library jugak. Waktu siang kami melalak sampai 3 jam...malam pulak kami swimming ramai-ramai..memang happening!!  Sekali-sekala buat aktiviti macam ni dengan kawan-kawan lagi best dari menghabiskan duit kat shopping mall..hehe


{ Pictures Taken From Instagram. Follow Me : pypylamb }




Love,
LIZA RAZAK

36 comments:

.: iEyLa :. said...

waaahh..syoknye condo die..hihi

Riena Haiqal said...

enjoy your weekend..heheheheehhe
bestnya korang.. awk dengan husband satu kepala la.. boleh bawa jalan2.. (^_^)

Rosidah Binti Muhamad said...

Best nyer xtvt uoll..betul2 sesekali wat xtvt mcm ni pun best. Klu g mall kompom duit poket pun melayang dgn byk..

Kesuma Angsana said...

ade2 je activiti weekend ye Liza!

KhaiRin : anies said...

gile tu rm5 je peeerghgh kering tekak hehe

norinaomar said...

betul sangat..lagi-lagi kalau member tu sporting habis!

anakGAJAH said...

pernah sampai midvalley but tak pernah masuk dalam. grrr~ untunglaaaaa~ T______T

Chic Na said...

suka la pict Carl's Jr 83 tu. bestnya lepak2 ngan kawan2. :)

azievee said...

alahai dah lama x karok...hehehe

dilladoodledat said...

best gile kondo ade karok . hehe

ReeneeRaaid said...

Bestnye~
Banyak aktiviti menarik korang buat :)

reeneeraaid.blogspot.com

Ietams said...

meriah juga aktivitinya tu

cik kuning said...

suke xtvt korang...nak try jugak one day.. :)

~Beb~ said...

swonok gils condo mcm tuh. kt mne tuh beb?

btw slmat berRamadhan buat u and mr kudud.. (cooter n cici skali lah);p

Sue-Rya Qistina said...

wah!!! bestnye karok. dh lame x karok n jamming kot. hahaha

baby lydia said...

enjoy !!!

ellynadyra said...

kelas gak kondo tu kan facilities dia...
carls jr memang sedap, sis selalu makan kat mines!

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! jelas kelihatan disitu ianya sangat best. hehehe

salam ramadhan ;)

Liza Razak said...

@ieyla : memang best sebab ada banyak facility :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : tu la...nasib baik senang nak diajak jalan-jalan..hehe

Liza Razak said...

@Rosidah Binti Muhamad : betul tu..pergi mall memang confirm duit melayang

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : hehe..boring duk kat rumah sis

Liza Razak said...

@KhaiRin : anies : hehe..memang kering tekak sis

Liza Razak said...

@anakGAJAH : nanti ada time boleh pergi lagi kan :)

Liza Razak said...

@azievee : sekali sekala karok memang best :)

Liza Razak said...

@dilladoodledat : rumah diorang mmg best..hehe

Liza Razak said...

@Chic Na : thank you sis :)

Liza Razak said...

@ReeneeRaaid : memang best sis :)

Liza Razak said...

@cik kuning : wajib try sis :)

Liza Razak said...

@Ietams : boleh lah sis..hehe

Liza Razak said...

@~Beb~ : kat kepong..salam ramadhan sis :)

Liza Razak said...

@azievee : kalau ada masa..bolehlah karok sis :)

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : sekali-sekala karok memang best :)

Liza Razak said...

@baby lydia : thank you sis :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : carl's jr dah jadi favourite saya sekarang..sedap gile !!

Liza Razak said...

@m!3yr4h_LolLy : salam ramadhan sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...