Jul 30, 2012

My Weekend In Instagram #16

“When you find your path, you must not be afraid. You need to have sufficient courage to make mistakes. Disappointment, defeat, and despair are the tools God uses to show us the way.”
  Paulo Coelho,
Brida


#Saturday . 28th July 2012
{ Al Halabi Lounge, JW Marriot Hotel }
Iftar With The Scarflets, Hosted By Sunsilk


Sabtu lepas saya dijemput oleh Sunsilk untuk menghadiri iftar bersama The Scarflets. Majlis bermula pada pukul 6.30 petang di Al Halabi Lounge, JW Marriot Hotel. Majlis ni merupakan closed event yang dihadiri lebih kurang 20 blogger. Paling best sebab saya dapat berjumpa blogger famous seperti Yuyu Zulaikha dan Shahirah Elaiza. Layanan dari Sunsilk memang kelasss dan terbaik!! Rasa dilayan seperti VIP pulak. Macam-macam aktiviti kami buat sepanjang majlis tersebut seperti sesi instax dengan Sunsilk, hijab tutorial dan macam-macam lagi. Kami siap boleh bawa balik gambar-gambar instax (gambar paling atas) yang disnap oleh pihak Sunsilk. Majlis berakhir pada pukul 10 malam. Itu pun rasa macam sekejap je sebab seronok dapat berjumpa dengan kawan-kawan blogger baru. Semuanya sporting dan friendly !! Dah la dapat makan buffet hotel yang super-sedap, lepas tu dapat goodie bag dari Sunsilk pulak. Dalam goodie bag tu ada 1 set shampoo, conditioner dan tudung bawal yang ditempah khas dari Old Blossom Box berwarna hijau. Memang double happy !! Details dan gambar-gambar nanti saya update untuk next entry ok?  :)



 { Market @ Jaya One }


Balik je dari Iftar bersama The Scarflets, saya dan Mr Kudud rushing pulak ke Jaya One untuk meninjau-ninjau Market @ Jaya One. Memandangkan kami sampai lewat, ada booth yang dah ditutup. Sempat juga saya singgah di booth Nana Mahazan dan Aishah Sinclair ( Bhumi Batik ). Window shopping pun sekejap je sebab saya memang letih sangat. Tapi sempat juga grab top satin leopard print dari Miccaz. Tak sabar nak gayakan di #MeetUpBerbuka Instajaya minggu depan :) Itulah dia cerita weekend saya. Bagaimana dengan weekend korang. Mesti penuh dengan aktiviti shopping raya kan ?


p/s { All Photos Taken From Instagram . Follow Me : pypylamb }


Love,
LIZA RAZAK








42 comments:

Riena Haiqal said...

eh bestnya.. siap dpt jumpa Yuyu Zulaikha la... eh best. (^_^)

amalina husna said...

syoknya berbuka ramai2..=)

asfira aminuddin said...

Syok lah ade instagram! why BB don't have one. hmmm :(

Dylla Abas said...

tak sempat nak shopping raya lagi..btw u looks so sweet :)

:: Mrs.Eady :: said...

nice ~

pinky said...

bestnya buka posa orang sponsor mcm tu kan??? semoga rezeki Liza bulan puasa ni semakin bertambah tambah...aminn

Nina Zee said...

been thinking of goin there also... heee...love the top!

Ietams said...

best!

RazFiRa said...

wow! bizinye

weekend yg menarik! :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Wow!!! liza u betul2 bertuah ar..baca pun dah rasa mcm best..erm.. tak sabar nak tunggu next n3 u, nak tgok gambar2.. :)

wah ader nak instajaya tu ea..selamat bergembira yer..ngah imagine how u look with leopard top...hehehe..

Rai said...

bestnya!! kami tak sopping raya lagi.. mood belum mari..hehe..

Edy Fee said...

wah ratu2 sunsilk ni.ahha

nurdani said...

aktiviti shopping raya tahun tak berapa nak penuh sebab awal-awal tahun dah beli kain. hehe. sebab sibuk urus benda lain

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh... bestnya dpt jumpe dgn blogger femus... pastu mkn kt hotel lak...hehehehe

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye weekend....saturday im working...sunday half day working...huhuhu...

Nadia Azira said...

wow, bestnya dpt invitation dr sunsilk...dpt goodies lg... =)

Exquisitely Aleda said...

livin' the high life, huh?good for u! =)

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer !

✿Lady Ainaa✿ said...

okay sy sangat jeles.. huaaaaaaaa.. untunglah sis... T^T

ellynadyra said...

weekend tak penuh aktiviti shopping, penuh ngan aktiviti buka sana sini aje hehehehehehe

nurainafadhilah said...

Hii aina ni. I tunggu gambar dr blog u hihi. Visitla blog i dekat www.emacipationofhope.blogspot.com

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : best sgt..yuyu tu comel gile

Liza Razak said...

@amalina husna : memang seronok sgt sis :)

Liza Razak said...

@asfira aminuddin : cepat2 beli phone baru :)

Liza Razak said...

@Dylla Abas : thank you..saya pun x shopping baju raya lagi..hehe

Liza Razak said...

@: Mrs.Eady :: thank you sis

Liza Razak said...

@pinky : amin..thank you sis

Liza Razak said...

@Nina Zee : thank you sis

Liza Razak said...

@Ietams : memang best sis :)

Liza Razak said...

@RazFiRa : thank you sis

Liza Razak said...

@Rosidah Binti Muhamad : thank you sis..terharu saya

Liza Razak said...

@Rai : samalah..saya pun belum beli baju raya lagi ni

Liza Razak said...

@Edy Fee : hehe..ye la tuh

Liza Razak said...

@nurdani : wahh..bagusnya dah prepare awal2

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : best sgt jumpa diorang..semuanya sporting dan friendly

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : ye ke? kesiannya...sis cuti hari apa kalau macam tu?

Liza Razak said...

@Nadia Azira : tu lah..seronok saya dapat shampoo free

Liza Razak said...

@Exquisitely Aleda : thank you sis

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : best sgt sis :)

Liza Razak said...

@✿Lady Ainaa✿ : thank you sis

Liza Razak said...

@ellynadyra : wahhh...bestnye !!

Liza Razak said...

@nurainafadhilah : i dah update gambar..nanti ada part 2 pulak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...