Jul 31, 2012

Sahur + Bermain Ukulele di Epic Burger

{ Epic Burger Joint, USJ 9 Taipan . 28th July 2012 }


“ This is what we call love. When you are loved, you can do anything in creation. When you are loved, there's no need at all to understand what's happening, because everything happens within you.”
  Paulo Coelho,
The Alchemist


Jumaat malam Sabtu lepas kami lepak sahur di Epic Burger. Dah lama tak pekena grilled burger kan? Saya pernah cerita pasal Epic Burger ni dalam entry INI. Sebelum ini mereka berniaga di Seksyen 7, Shah Alam, sekarang mereka dah pindah ke USJ 9 Taipan. Sampai je kat sana, terkejut saya bila tengok menu mereka dah ada macam-macam. Meatballs pun ada....tapi saya tetap order double beef grilled burger diorang..memang terbaik !! Sekarang boleh tambah topping mushroom ataupun onion rings kat burger. Alang-alang order burger dah pukul 12 tengah malam, kami terus je sahur kat Epic Burger..


Selalunya kami akan melepak ramai-ramai sampai lah Epic Burger ni tutup. Selain dari borak-borak, kami akan main kad beramai-ramai. Tapi malam tu, saya bawak ukulele. Tapi saya main malu-malu je. Malu sebab tak pandai main lagi. Sudahnya saya suruh Mr Kudud jadi penghibur tak berbayar kitorang...hehe.


Kalau nak tau kenapa saya selalu melekat kat Epic Burger ni...kena lah cuba grilled burger diorang. Mesti rasa nak datang lagi...Owner pun friendly gila...serious tak tipu !! Kalau tipu..dosa tau...hehe



{ Pictures Taken From Instagram . Follow Me : pypylamb }




Love,
LIZA RAZAK






52 comments:

azievee said...

mak aiii sahur burger tu...lama dah x makan burger...terliur rasanyer

Ietams said...

wuiii sedapnya nampak burger tu..

Lyaa Suriany said...

sedaaaaaaaap nye

Suraya Baharun said...

terliur nye tgk burger tu...

Nazirah Azeman said...

terussss laparrrrr

LotsofloveMia said...

info menarik ni..nanti saya nak cubalah.. :)

KhaiRin : anies said...

nk try jg la

HeNRieTTa JoSe said...

rietta xtaw men ukele tuh...huhuhu

PSS...paling kurang seminggu baru dia start naik gula....

ieja amieja said...

assalam..
seyes la..beso betul grilled burger tuh..klu sahur mkn burger je pun mmg kenyang kan..

Riena Haiqal said...

siyes, tengok gambar grilled burger ni pun dah macam menyelerakan la... nasib baik jauh kalau tak memang dah pegi dah ni..

ieedaz @ mama_isha said...

wah seronok nye..

baby lydia said...

nk burger n meatball..:)

ALoNa CintamaniszLite said...

gitar kecik tu nama dia ukelele, ye?? hehe...baru tau.

Rai said...

tak pernah try lagi grill burger.. tp selalu tengok gambar nampak cam sedap je dan juicy je..

kenapa tak keluar gambar?

Neeza.Areef said...

geram tgk burger nih

Chic Na said...

wah macam2 burger ada. dah terer tu main ukulele. :)

Fadzli Amir said...

Salam kenal....tak pernah try lagi grill burger...kat penang ni baru nak femes...
selamat berpuasa..

O'gosh said...

amboi..burger tu mengingatkan saya pada man vs food plak...terliur...

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

sdapnye burger..nnti nk cuba la:)

nizatus syahida said...

terbaiklah burger tu...haha

Muhammad Syahrul Firdaus said...

sedapnye makan :)

ellynadyra said...

terliur gila sis tengok...sabar ajelah......huahuahua

Sue-Rya Qistina said...

laaa..aritu baru je liza ckp stall dia kt sek 7 kan. ni dh berpindah plak. xdpt la nk try. huhuhu

Kesuma Angsana said...

nmpak cam sedap, next time leh cuba juga ni

haz said...

waaah.. sedapnye epic burger tuu.. harga pun not bad! ukulele? yg mcm gitar tp versi kecik tu eh? hihi

Liza Razak said...

@azievee : esok bolehlah tukar makan burger pulak :)

Liza Razak said...

@Ietams : memang sedap sis :)

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : memang best sis :)

Liza Razak said...

@Suraya Baharun : sabar sis :)

Liza Razak said...

@Nazirah Azeman : sabar yer sis

Liza Razak said...

@LotsofloveMia : nanti cubalah sis :)

Liza Razak said...

@KhaiRin : anies : nanti cubalah sis :)

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : saya pun baru je belajar main

Liza Razak said...

@ieja amieja : betul tu..memang boleh mengenyangkan

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : kat tempat sis tak de ke ?

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : memang seronok sis :)

Liza Razak said...

@baby lydia : jom order !!

Liza Razak said...

@ALoNa CintamaniszLite : a ah..hehe

Liza Razak said...

@Rai : menag sedap..ye ke tak keluar gambar? cuba sis try refresh

Liza Razak said...

@Neeza.Areef : sabar sis..hehe

Liza Razak said...

@Chic Na : belum lagi sis..terhegeh-hegeh lagi ni

Liza Razak said...

@Fadzli Amir : selamat berpuasa to u too :)

Liza Razak said...

@O'gosh : hehehe

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : nanti cubalah sis :)

Liza Razak said...

@nizatus syahida : memang best sis

Liza Razak said...

@Muhammad Syahrul Firdaus : yup..memang sedap :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : kena sabar sis..hehe

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : a ah..diorang dah pindah dah

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : nanti cubalah sis :)

Liza Razak said...

@haz : a ah..betul tu :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bila la saya nak makan grilled burger ni? :)

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : nanti meh la makan kat subang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...