Jul 2, 2012

Thank You Eh! Magazine & Levi's Malaysia

♫ Yuna - Live Your Life

“If I believe I will win, then victory will believe in me.”
Paulo Coelho,
Aleph


{ Pictures Taken From Instagr.am. Follow Me : pypylamb }


Thank you Levi's Malaysia dan Eh! kerana memilih saya untuk Top Ten Finalist Levi's Curve ID Blogger Award baru-baru ni. Walaupun tak berjaya ke Top 5, tapi saya seronok sangat sebab hari Khamis lepas, saya dapat voucher Levi's bernilai RM 300 dari majalan Eh! Saingan untuk award ni memang hebat. Sebenarnya, saya memang tak berharap sangat pun untuk mara ke Top 5...hehe. Mana taknya banyak celebrity blogger terpilih seperti Maria Elena, Fatin Liyana, Nurul Talk Talk dan ramai lagi. Diorang lagi layak untuk menang award ni berdasarkan style dan pengalaman mereka.  Tapi apa pun pengalaman menyertai contest ni pun dah melebihi segalanya. Nak pulak dapat voucher free. Sapa nak kasi free kan ? Saya dah ambil keputusan nak hadiahkan voucher ni untuk Mr Kudud. Dah lama Mr Kudud tak shopping kat Levi's. Nak tau apa yang kami beli? Tunggu next entry nanti ok?


Anyway..good luck untuk finalist TOP 5 nanti !!





Love,
LIZA RAZAK



57 comments:

Siti Sakinah Binti Ishak said...

tahniah, kak!

you look gorgeous! :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best tu boleh shopping jeans

Riena Haiqal said...

Tahniah juga buat awak walaupun tak berjaya utk ke top 5.. tapi dapat voucher tu terbaik juga tu... :)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

You deserved it, dear..! Tumpang hepi neh.. ;) And how sweet of you to have given it to your Mr. K... Romantik abes...

HeNRieTTa JoSe said...

congrat...top 10 pown tetap hebat....wah...MR KUDUD eeh shopping...bertuah lew MR KUDUD...dapat istri penyayang....

KhaiRin : anies said...

wah best tu

pe pun tahniah!

p/s kalu g SACC, roger2 la ye ;-)

norinaomar said...

RM300 tu!!! bestnya Liza. Rezeki jangan ditolak ye tak.

Liza, saya ada email untuk preloved Najeeba Jubah. Tolong check eh

mama aryan said...

waa...best dpt voucher,xper x dpt top 5 nti kalu ada peluang bole cuba lg akak x sempat nak vote hari tu

pinky said...

wah tahniah.....haruslah p menambah koleksi lg kan...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

congrats uols even top 10 kira ok sgt la tue....wow pose fatin liyana mcm model betul ngeee, nurul plak ala² dian pelangi gituew

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah. rezeki :)

O'gosh said...

tahniah..x sia2 saya undi hari2....

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah rezeki.. :)

Aishah Jahirah said...

tahniah....voucher tunai sape nak bg free RM300 tu...

cik najihah said...

tahniah sis :)

Al Kisah said...

wah tahniah.. dapat la beli jeans baru masa raya nanti..

amalina husna said...

wahh..tahniahh!! =)
even x masuk dlm list top 5 pon dah ok kan..dpt voucher rm300 free jee..spa nk kasi, ye dakk..hehe..

Kesuma Angsana said...

appaun tahniah yek LR, will always support u!

ellynadyra said...

hebat la walau dlm top ten....voucher RM300 tu byk la......congrats liza!

nadzirah sofia said...

congrats! dah dapat top 10 pun kire dah hebat tu...

efa nur said...

bestnye..byk tuu dpt RM300..
untung bdn..hehe :)

neway,tahniah liza ;)

ieedaz @ mama_isha said...

tahniah dear! dah tau dh beli ape..tgk kat instagram..heheh ;p

Ietams said...

tahniah!
dpt voucher 300 tu banyak tu...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah,
Top 10 pun dah besh..:)

N.Aima K said...

congrate dear ;)

Chic Na said...

congrats! :)

leylariff said...

wow!!
u look so gorgeous..
congrats..

Misz Mieza said...

Dapat dah voucher tu? Bestnya! Shopping jangan tak shopping! Hehe.. ^_~

Liza Razak said...

@siti sakinah ishak : thank you sis :)

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu lah...boleh shopping untuk raya :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal: kalah pun tak per...bersyukur sangat dapat voucher ni

Liza Razak said...

@Tak Pe Je ~ TPJ : thank you sis :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank you sis :)

Liza Razak said...

@khairin anies : ada lagi ke pesta buku tu sis?

Liza Razak said...

@norinaomar : dah sampai ke abaya tu sis?

Liza Razak said...

@mama aryan : thank u sis..x sempat vote pun x pe :)

Liza Razak said...

@pinky : rezeki jangn ditolak kan..hehe

Liza Razak said...

@lady ayu : diorang memang cantik2 kan..memang layak menang :)

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : amin..

Liza Razak said...

@o'gosh : thank you sis :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : Alhamdulillah :)

Liza Razak said...

@aishah jahirah : tu la kan..rezeki jangan ditolak

Liza Razak said...

@cik najihah : thank you :)

Liza Razak said...

@al kisah : terima kasih :)

Liza Razak said...

@amalina husna : betul tu :)

Liza Razak said...

@kesuma angsana : thank you sis :)

Liza Razak said...

@ellynadyra : thank you sis :)

Liza Razak said...

@nadzirah sofia : thank you sis :)

Liza Razak said...

@efa nur : thank you :)

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : hehe...tak dapat nak buat surprise..

Liza Razak said...

@ietams : thank you sis

Liza Razak said...

@Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY : thank you sis

Liza Razak said...

@N.Aima K : terima kasih

Liza Razak said...

@chic na : thank you :)

Liza Razak said...

@leylariff : thank u sis

Liza Razak said...

@Misz Mieza : harus !! rezeki jangan ditolak..hehe

Anonymous said...

anda peminat levi's?? levi's sedang melakukan kejutan untuk anda...klik link bawah kalau nak tawu...
http://bit.ly/Tuqh6T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...