Sep 13, 2012

BBQ . Steamboat . Fruit Cocktails

{ Kota Damansara . 1st September 2012 }


"Whatever the thing observed, 
one could find a connection with his 
experience of the moment" 
Paulo Coelho




{ That day we had lamb, beef, chicken & ikan siakap for BBQ ....then.....steamboat with lotsa fish balls and enoki mushroom . Wan made a delicious fruit cocktails later as dessert.  Boolat perut !! Barang-barang BBQ & Steamboat semua beli kat Giant je. }


{ Happy face bila mencekik BBQ & Steamboat . Dah kenyang makan, mari layan Karoot Komedia X !! }




Love,
LIZA RAZAK




16 comments:

nurdani said...

seronoknya bbq...dah lama tak makan2 macam ni

Mrs Velentine said...

meriahnya...cubit2 nuffnng kamu

Mrs Velentine said...

meriahnya...cubit2 nuffnng kamu

LelakiSemalam said...

yum yum...:)

Gieyana said...

bestnyer makan2...:-)

norinaomar said...

senang je sekarang kan pakai grill karen je, tak payah nak berarang bagai..

pssttt beli kat mana Liza?

Misz Mieza said...

Pemanggang elektrik ke tu? Macam best je..

~Beb~ said...

Rasenye ade tgk n3 awk lepas2 ade buat bbq mcm ni jugak. Trus jatuh hati dgn cornell grill n steamboat tuh. Terus p beli kat jj. Hehehhehehe.. Cantik sbb PINK!

Riena Haiqal said...

lamanya kitorang dah tak buat BBQ ni.. rasa nak buat pulak lepas tgk korang best2 jer melantak hasil BBQ korang.. heheh (^_^)

Delimasari said...

jelesnya - nk wat juga

Sue-Rya Qistina said...

bestnya!
dah lama x bbq.
mahal x pemanggang elektrik tu?

Maria Menado~ said...

wah.. sedapnya BBQ tu namapk time masak. kena beli satu, boelh BBQ senyap2 kat hostel. haha.

dEdEQ dE wIshEs said...

BBQ .. RINDU PLAK ZAMAN SKOLAH DLU .. HIKHIK

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

assalam..tq drop at my blog...

intan izani said...

hai liza, salam kenal.

bbq in the house je, best betul. :)

Fiza Suhaimi said...

bbq! dah lama tak buat bbq :( nyum nyum sedapnya tengok! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...