Sep 7, 2012

Eid Ul Fitr 2012 : Day 2

{ Kangar . 20th August 2012 }


"When you are loved, there's no need at all to understand what's happening, because everything happens within you" 
Paulo Coelho

{ Taman Perlis }


Hari raya kedua kami beraya di rumah cousin Mr Kudud..abang Ezany Nizariff. Kebetulan masa baru sampai tu, terjumpa dengan mak pelakon Fasha Sandha ( gambar no 3, paling kiri ) yang kebetulan datang beraya di rumah cousin Mr Kudud. Masuk je rumah, penuh dengan saudara-mara yang datang beraya. Meriah betul !


Selepas beraya di sana, kami ke rumah Aida Azryn..sepupu Mr Kudud jugak. Aida ni pun blogger jugak. Mesti ramai yang kenal Aida ni. Kebetulan rumah Aida ni satu taman dengan Abang Ezany. Kami pun beramai-ramai serbu beraya rumah dia..hehe


{ Kampung Guru }


Petang pulak saya dan Mr Kudud join konvoi bersama-sama kawan-kawan yang lain beraya. Haritu sahaja tak tau berapa rumah kami beraya. Bayangkan kami beraya sampai tengah malam. Sampai tak tau macam mana nak letak makanan dalam perut ni...hehe




Love,
LIZA RAZAK





37 comments:

Sue-Rya Qistina said...

amboi..meriahnya raya awk.
ada cousin retis gitu. kelassss!
(bila kitorg bole dtg beraya ke rumah awk ye. hehehe)

Aida Azryn said...

yeay! nanti kita jumpa lagi naa.. <3 ;"D

Aida Jelita said...

bestnya!!

Dalila Samsudin said...

Woh Artis tu :O

Maria Menado~ said...

wah best. maseh beraya. hehe..~

HeNRieTTa JoSe said...

Meriahnya raya....sukeeee.....

✿Lady Ainaa✿ said...

tersengeh2 ena melihat gambar2 dia atas.. ena lak terasa bahang kegembiraan sis ketika hari raya.. weeee

Everything's Everythings said...

Selain ibu Fasha Sandha, ad lagi ke pelakon dalam pics di atas ni?
sebab ad yg nmpk mcm familiar ;D

TF said...

ezany..suka tengok dia berlakon..wah raye sungguh sis..hehe..sy pon raya aritu smpai malam beraye umah sedara..penat tapi seronok..huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

Wah2 meriah....

Lyaa Suriany said...

weeee meriah nya raya akak..

ehem ezany nampak slim skrgggg

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Huda Sindarela said...

lame nyeh x singgah sini..huhu. eh..mr kudud kazen ngan ezany?? patot mr kudud pon ade iras2 plakon..hehe

psst:sis liza, penah denga x org ckp muke akak iras2 erma fatima? bile kite tgok byak2 kali rase cam iras2 je..siyes. dh banyak kali rase camtu bile tgok pic akak..hehe =)

Gieyana said...

perlis..dulu my hb practical kt sn n byk kwn2 juga kt sini..:-)
meriahnya ur raya..sy belum ag up citer ry..:-)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Best nyer... Raya Sakan. :)

elyna mirsada said...

wow sakan bergambar..hehe

norhidana said...

ezany nih tak sombong yek, penah terserempak kt supink complex dulu...

wah2.... sekali dh beraya sampai tgh mlm yek hehehhe

Nens Collection said...

bestnyer leh jumpa artis..;)

Kesuma Angsana said...

mmg meriah lah liza

Ietams said...

ezany tu nampak kurus la..
best eh sedara dgn artis2, boleh tengok & sembang real dgn mereka. (^_^)

Riena Haiqal said...

Wah meriahnya.. dan terbaikkk..Ezany hensem la.. mana isteri dia? heheheheeheh.. (^_^)

ellynadyra said...

liza, baju liza cantik sangat, sis suka ngan kaler dia!

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

meriahnya... kim salam kat pelakong Ezany nizariff 2 yer...hehehe
btw sis selamat hari raya rasanya xterlambat lg kot...hehehe

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : tu la dia..saya ni memanjang tak de kat rumah..huhu..sedih betul

Liza Razak said...

@Aida Azryn : yeay !!

Liza Razak said...

@Aida Jelita : best dan meriah :)

Liza Razak said...

@Dalila Samsudin : hehehe...

Liza Razak said...

@Maria Menado~ : raya kan setahun sekali..hehe

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : saya pun suka :)

Liza Razak said...

@✿Lady Ainaa✿ : hehe..thank you :)

Liza Razak said...

@Everything's Everythings : ade...ezany nizariff

Liza Razak said...

@TF : betul tu..walaupun penat tapi seronok :)

Liza Razak said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ : kata setahun sekali..hehe

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : a ah..nampak kurus sikit

Liza Razak said...

@Outbound di malang : sama-sama

Liza Razak said...

@Huda Sindarela : ada jugak orang cakap iras erma fatima..hehe..sama ke?

Liza Razak said...

@Gieyana : ye ke? sekarang selalu ke sana lagi tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...