Sep 20, 2012

Felina Hung Photography

" For me, taking pictures is living. There is nothing more rewarding than having to capture all the beauty that surrounds us and make it last forever. Completely Self - Taught. "
Felina Hung

{ All Pictures Credit To Felina Hung Photography }


Kalau nak tahu siapa idola photography saya...mari sini saya nak bagitau. Dah tengok gambar-gambar di atas? Cantik dan unik kan? Mesti rasa macam tengok gambar-gambar dalam fashion magazine kan. Nama dia Felina Hung. Saya mula kenal Felina ni masa saya bekerja kat butik Cats Whiskers dulu. Kebetulan adik Felina ni, Felydia kerja sama-sama dengan saya. Dari situlah kami kenal. Saya mula perasan bakat Fel ni bila nampak dia upload gambar-gambar photography dia kat Facebook. Wow...kagum betul saya! Bayangkan dia snap gambar-gambar ni semua menggunakan Canon EOS 450D sahaja. Ini baru betul berbakat dan gifted ! Saya minat dengan picture editing dia yang lain daripada cara kebiasaan photographer lain di Malaysia ni. Gambar nampak hidup dan penuh dengan cerita. Felina juga ada memenangi photography award dan menjadi fashion photographer untuk beberapa fashion magazine. Serious satu hari nanti nak berguru dengan Felina Hung ni !

Kalau nak tengok lagi gambar-gambar hasil kerja Felina ataupun booking untuk photoshoot,boleh klik Facebook dan Blog Felina Hung Photography di bawah ini :

http://www.facebook.com/felinahungphotography

Email :

felina.hung@gmail.com





Love,
LIZA RAZAK







32 comments:

KhaiRin : anies said...

bg sy, pic editing yg membuatkan sy berkata 'wow!'

nurdani said...

saya terpesona dengan semua gambar Felina tu. nampak betul2 menghayati

✿Lady Ainaa✿ said...

serius, tergamam tengok semua gambar kat atas ni... ena nk sangat jdi macam photographer yg pro2 ni even ena amek bidang lain... cantik sgt..

onie said...

memang smart !

sarahhernyzar said...

wow bestnya. cantek. hidup. boleh masuk dlm list photographer wedding sara. mesti cantek gilos... soooka. hehe. :)

RazFiRa said...

MEMang cantik sgt!

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg sgt chantek....

ainraus said...

superb gila gambar ni sis!

kalau sis dah berguru dengan orang hebat ni, nanti i mintak you je jadi photographer majlis i okay sis? hikhikhk.

Molly McIsaac said...

WOW, gorgeous.

http://thegeekypeacock.blogspot.com

ascil.punye.lah said...

fuiyooooo!smart

Arham Md Ali said...

Very nice set of photos, that's all I can say ^__^

miss daya said...

at first ingat photographer megazine vogue ke rupenye kat sini je.. serius nmpak pro.. :) *clapclap*

Riri Yoorin said...

memang unik gaya persembahan dia

Syahidah Daud said...

comelnyaaa :)

Syahidah Daud said...

comelnyaaa :)

Kesuma Angsana said...

teknik editing terbaik , sukanyer tgk hasil kerja mcm ni!

Miss Volvo said...

cat whiskers kat bangsar tu ke?

ieja amieja said...

hurmm..mmg berbakat

Mak Wardah said...

Tiada kata nk ditulis dlm menilai gmbr2 ni. Hidup dan bermakna. Thanks

Nadia Azira said...

no wonder lah gambar-gambar awak pun cantik...barulah nadia faham...memang superb! =)

elyna mirsada said...

wow ada idola tue..

Aishah Jahirah said...

mmg cantik semua pic....kreatif betol....

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

cantek nye gamba.ely xpndai ambek pic hebat kemaen gitu.pndai senyum depan camera aje.hehehe

Misz Mieza said...

Wow! Sangat ohsem! Teringin nakbelajar teknik photography & pic editing cani.. Cantik! ^^,

Wanie Suhaini said...

Like! ^^

zOeY zAu YaH said...

foto beliau sgt cantik dan unik :)

Rosidah Binti Muhamad said...

bg saya yg tak tahu apa ttg photografi nie..akan cakap wow cantik nyer..cerita sebalik gambar tu serahkan pada yg pakar...hehehe yg penting WOW!!!

Syazana Zainn said...

gambar yg pakai weding dress tu mmg kagum :D

semua gambau dia cantik.

Wawa Tasliman said...

gambar unik.. memang talented..

Hasrina said...

love the qoute....

Nurul Husna Mohd Hassan said...

terbaik! :)

White Dove said...

so nice! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...