Sep 25, 2012

My Weekend In Instagram #18

"Life will be a party for you, a grand festival, because life is the moment we're living right now" 
Paulo Coelho




#Saturday . 15th September 2012
Open House { Emerald Condo, Damansara Perdana + 
28 Residency, Sunway Damansara}


Patutnya saya update entry ni minggu lepas..tapi tak sempat pulak. 2 minggu lepas merupakan weekend terakhir untuk open house raya. Memang penuh schedule dari pagi hingga ke tengah malam dengan aktiviti makan di open house kawan-kawan dan saudara-mara. Lepas tu sambung pulak tengok movie Resident Evil kat Paradigm Mall. Tengah malam, parents dan adik-adik saya sampai dari Perak. Kebetulan pulak hari Isnin cuti public holiday. Memang meriah rumah saya weekend tu



#Sunday . 16th September 2012
{ Mid Valley Megamall + Sate Kajang Hj Samuri }

{ Pictures Taken From Instagram . Follow Me : pypylamb }

Aktiviti hari Ahad kami sekeluarga dipenuhi dengan jalan-jalan di Mid Valley Megamall. Parents nak window shopping katanya. Malam pulak kami ramai-ramai pergi dinner kat Sate Kajang Hj Samuri. Macam-macam jenis sate kami order, ayam, kambing dan daging. Sebenarnya memang dah lama kami tak makan luar ramai-ramai macam ni. Sekali-sekala memang seronok sebab selalunya kami adik-beradik jarang dapat berkumpul 3 beradik macam ni. Adik saya yang no 2 tu selalu tak ada sebab berkerja di laut. 2-3 bulan sekali baru dapat cuti. 3 hari dapat menghabiskan masa dengan family memang awesome !




Love,
LIZA RAZAK




20 comments:

Lila said...

bestnya hang out dengan family.. ^^

Wawa Tasliman said...

keluar makan dengan family adalah hangout yang paling besttt sekali.. :)

Riena Haiqal said...

wah memang penuh dengan aktiviti la korang kan.. best nya.. (^_^)

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Very energetic la u, sis.. :)

Kesuma Angsana said...

kalu ngan family mmg best n seronokkan liza

Sue-Rya Qistina said...

betul tu sis.
spend most time with family mmg heaven!

(liza, cmne awk letak gambar2 insta kt sidebar tu eh? silalah ajar saya ni. hehehe)

♥MAMASYAZA♥ said...

dah lama tak makan satay kajang hj samuri

ellynadyra said...

weekend with family memang tak pernah menghampakan!

Rai Ourkizuna said...

best dapat spend masa makan2 dengan family kan..

ascil.punye.lah said...

uwaaaa tetiba rindu family!dah lama tak jenjalan dgn family.

✿Lady Ainaa✿ said...

aishhh aishhh, sy nampak sate kajang tuuu.. kyaaaaaaaaa, lapaulah... nak je tembus skrin lappy ni... hangout dengan family sgt indah!!! Indahnya tak terkata... weeee

ainraus said...

budak tu comel. dan sate tu nampak sedap. okay. mengidam sate!

My style,my life and my soul said...

Betul banget weekend sama family adalah kebahagiaan yang benar-benar wow :):)

Can you follow back me sist ?

XoXo

http://meiszaecha.blogspot.com/

teratak hati said...

Best dpt keluar brsama family kan..

Alin Marlini said...

mmg seronok bersama family

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye weekend cam gitu....

norhidana said...

best... sweet sgt couple yg pegang tgn tuh

Nurul Husna Mohd Hassan said...

sonoknya!!! :)

Everything's Everythings said...

Alahai rindunya Sate Kajang Hj Samuri ;D
tpi bestnya xpayah susah2 pergi kajang dh sebab dh byk branch dia dkt luar ^^

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

bestnya... meriah sgt 2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...