Apr 22, 2013

Keek With Iman & Insyirah

Seronok sekali-sekala dapat spend time dengan anak buah kesayangan saya dan Mr Kudud ni. Selalu bila saya ajak camwhoring dan record video bukan main pemalu lagi diorang ni. Mesti tak mau punya. Tapi 2 minggu lepas masa saya datang ke rumah abang ipar saya di Subang Bestari, diorang punya excited bergambar dan record video. Yang kakak nama Iman, sudah darjah 3 dan yang adik pulak nama Insyirah, darjah 2. Iman ni memang bijak dan pandai melukis, tak padan dengan umur dia. Insyirah, si adik pandai menari dan kaki lawak. Kitorang selalu gelak guling-guling bila dia tengok keletah dia. Anyway jom layan gambar-gambar Instagram & video keek kami :)

14 comments:

Khai♥Rin : anies said...

comeeellllll

shaFazie said...

alahai comeynye anak buah liza :)

:: Mrs.Eady :: said...

comel!~

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Len Inouie said...

tolong buat budak kecik ni nangis for me. ;p

Kesuma Angsana said...

wah2 so sweetlah budak2 ni

reenapple said...

comel... =)

Kila Lala said...

hehe... kila pon baru buat keek. jom tukar2- kiki_lilloe

watyz said...

la ni sume org dok keek kan. :)

Sue-Rya Qistina said...

comelnya mereka :)

Miss Zahirah said...

waa... gangnam style tu..
mmg style laa.. hihi

Cikda said...

hehe.. geram tgk telah dia org kan.. hehehe.. geram.. :)

n O e s u h a i m i said...

ala comel2 nya...mak sedara diaorg pun comel gak :)

elly nadyra said...

Cutenya budak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...