Apr 2, 2013

My 29th Birthday : Afternoon Tea at Harrods KLCC

{ Harrods KLCC . 30th March 2012 }


“Free again, but it's just a feeling; freedom is not the absence of commitments, but the ability to choose - and commit yourself to what is best for you.”
  Paulo Coelho, The Zahir



23 March merupakan tarikh hari lahir saya yang ke 29. Homai....lagi 1 tahun dah cecah 30 ! Ohhh...patutlah ada banyak kedut kat bawah mata :( Malam hari jadi saya tu, Mr Kudud bawa saya karaoke dan celebrate bersama-sama dengan kawan-kawan di Dataran Sunway, Kota Damansara. Sepatutnya Mr Kudud nak bawa saya celebrate keesokkan harinya tapi ada family matters dan kenduri-kendara yang lebih penting pada masa itu, makanya kami tangguhkan ke weekend lagi satu


Makanya Sabtu lepas Mr Kudud bawa saya ke Harrods KLCC untu celebrate birthday saya. Saya tak suka celebrate tiup lilin kat kek macam selalu tu. Cukup kalau makan tempat special...hehe. Kali ni Mr Kudud tukar tradisi...minum petang di Harrods ala-ala English style. Apa yang special tentang English Afternoon Tea di Harrods ni? Kami dihidangkan dengan Harrods Georgian Blend Tea dan 1 tray penuh dengan mini red velvet cupcakes, Lamington, Tiramisu Chocolate Cup dan beberapa jenis sandwich...yang paling penting ada favourite saya...SCONES + blueberry jam + strawberry jam + devonshire cream! Suasana dalam Harrods  memang elegan dan sangat klasik. Memang romantik kalau date kat sini. Lepas ni nak cuba dinner pulak kat sana. Thank you Mr Kudud sebab selalu buat saya happy and last but not least...thank you kawan-kawan yang wish birthday saya di facebook, sms, instagram & twitter :)





Love,
LIZA RAZAK






19 comments:

Iha Zaliza said...

Happy belated birthday sis! Lapar pulak tengok dessert tu.. hehe..

Nurul 'Aiziz said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY SIS!
sedap nyee semue tu.. nk ckit! bestnye celebrate bfday kt tmpt mcm ni.. I wonder, ble la merase all this kind of thing

Syafiqah Hashim said...

happy birthdayyyy..ehh, belated birthday..May Allah bless u kak liza..

reenapple said...

Happy birthday kakak liza. Erk.. =)

Saya suka gambar3 tu. =)

norhidana miswan said...

epy belated bday, bestnyer sambut bday kt harrolds... mmg elegant n romantik gitu... semoga lebih sukses lg di usia baru

Ann@zanyra said...

happy belated birthday dear..

Ok..blh try Harrod jugak la lps ni:)

♥MAMASYAZA♥ said...

happy belated birthday. semoga terus ceria n happy selalu. nanti akak follow kat instagram ok

O'gosh Iskandar said...

wow...Happy Birthday Liza...

Sheema shay said...

Happy Belated...

♥ Wina ♥ said...

so sweet!

happy belated birthday dear :)

dya said...

celebrate besday yg ceria.elegen dan romantika..

happy besday dear.. (",)

AyueJean AJ said...

Wahhhhh... Bestnya...

HeNRieTTa JoSe said...

comeinye teddy besar tu....kiut...selamat hari lahir pada yang menyambutnya...

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghhh tempat dia... exclusive tuuuuuuuuuuuuu... wahhhhh


Apapun, happy birthday ye akk ku yg cantik serta bergaya ni... semoga dimurahkan rezeki dan bhgia di sisi suami hingga ke syurga

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday...
okey x harga mkn d situ?

Asma Azuani said...

happy belated birthday! mana ade tua, awet mude jek.

k dengar jek red velvet terus ketap bibir. nak hi tea kat harrods jugok! sobs.

elly nadyra said...

happy belated bday liza, nampak best la layan tea kat harrods!

Sue-Rya Qistina said...

happy belated birthday liza. may Allah bless u :)

♥ CIKZEK ♥ said...

hepi belated bday sis liza !! wowww ur husband is sooooo sweeetttt :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...