Feb 19, 2014

Happy 1st Birthday Iris Malika !





“One is loved because one is loved. No reason is needed for loving.”
  Paulo Coelho, The Alchemist




{ Yukids Island, The Curve . 26 January 2014 }


Assalamualaikum & Hello.

Uishhh...dah berhabuk blog ni kan? Last update 2 minggu lepas kot. Tu pun jenuhlah nak taip 1 entry. Berjam-jam nak taip sebab idea berblog dah hilang ke mana. Ermm..harini mood blogging saya ni dah datang balik. Tak tahu lah sampai bila kan...hehe. Sebenarnya ada banyak cerita saya nak update kat sini, tapi slowly ok..al maklumlah dah hampir 3 bulan menyepi..hehe.

Bulan lepas saya dan Mr Kudud dijemput menghadiri birthday party Iris Malika. Kalau korang rajin jenguk blog saya ni, mesti ada yang ingat anak BFF saya ni, Iris Malika. Pejam celik mata, dah setahun umur budak comel ni. Kemain busybody nak attend birthday party budak kecik ni walaupun kitorang berdua ni dah tahap kertu..hehe.

Kalau korang tengok deco birthday party ni...nampak comel kan? Temanya leopard print. Semuanya DIY sendiri tau. Makanan pun semuanya sedap-sedap, siap tapau bawak balik rumah lagi..hehe. Malangnya kitorang tak dapat lama sangat kat party tu sebab ada urusan lain pulak petang tu. Anyway...thank you Wan dan Yoshie sebab jemput kitorang. Tak sabar nak tunggu birthday Iris tahun depan pulak !

Cerita banyak-banyak pun tak guna..Meh layan gambar-gambar. Lagi best !






Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME


18 comments:

yana yani said...

scroll dah hampir ke bawah baru nampak muka empunya blog =)
kek tu yang mahal! sayang nak makan! hehe
meriahlah majlis, nape nampak iris aje budak kecik
lain semua mak dengan bapa budak =)

Farah Waheda Wahid said...

happy belated 1st birthday iris malika, she too adorable and she's too cute... suka tengok...

HeNRieTTa JoSe said...

Comelnye dia....rasa mcm bru jerr bca entry bby shower...err ke bby laen rietta yg silap nie...

babYpose said...

Wah meriah, happy birthday iris malika.

Bitt (double IS) said...

cute iris n nice pic

dalila said...

comeinye iris..
happening btl besday party iris..

nohas said...

Kreatif tema party ni..Iris Malika, cutenya..parents dia pun sporting habis..

Khai♥Rin : anies said...

sekejap je ya da besar budak kecik comel ni...cantik deco + free gift nyer

alin marlini said...

comel giler iris :) happy bornday

Liza Razak said...

@yana yani : ada sebenarnya budak2 kecik tapi diorang semuanya tengah main..mak bapak budak yg beria amik gambar..hehe

Liza Razak said...

@Farah Waheda Wahid : kan..memang comel gile si iris ni

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : baby yang sama la tu..skrg dah pandai jalan..lagi comel!!

Liza Razak said...

@babYpose : memang meriah...seronok sgt :)

Liza Razak said...

@Bitt (double IS): thank you sis :)

Liza Razak said...

@dalila : comey sgt sampai rasa nk cubit2 pipi dia tu..hehe

Liza Razak said...

@nohas : tu laa psl...sporting sgt diorang ni :)

Liza Razak said...

@Khai♥Rin : anies : kan...rasa sekejap je masa berlalu :)

Liza Razak said...

@alin marlini : kan...comel sgt si iris ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...