Feb 21, 2014

Look Post : Batik Lover


" I think there is beauty in everything. What ‘normal’ people would perceive as ugly, I can usually see something of beauty in it."
 Alexander McQueen


WHAT I WORE :
Wide Crumple Shawl, ZARA
PVC Jacket, H&M
Wide Top, H&M
Tasha Batik Pants, EL ZAHRAA (www.fashionvalet.com)
Studded Flats, ALDO
Speedy 35 Monogram, LOUIS VUITTON


Featured In Fashionvalet's Instagram A Few Weeks Ago.
Thank You FV !



Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

22 comments:

sYiRa LoKMaN said...

salam jumaat :) singgah sini

Zura Lee said...

cantik sluar tuh..beli kt indon hari tu ke

ct cucubi said...

arwah nenek dulu kalau ade kain batik mesti dia jahit jadikan seluar.. cantik!

reenapple said...

Batik? Uniquenya pattern.

pinky said...

cantek sluar liza...nak pakai tak berani...hehehe...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

batik tetap segar sepanjang zaman..

hafiza ismail said...

hai, salam jumaat, singgah sini :)

Ai Syah said...

corak batik mmg cantik! . =)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, saya p0wn ada blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Scha Nazri said...

Aaaa, stunning as always kak! Love the pants. Santai! :)

Bitt (double IS) said...

cantik seluar u..ehehe kalau i berpantang ingat nak rembat satu gak senang skit nak menjawab dengan mak..batik kan??

Liza Razak said...

@sYiRa LoKMaN : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Zura Lee : seluar ni saya beli kat fashionvalet :)

Liza Razak said...

@ct cucubi : sekarang ni dah jadi trend seluar batik ni :)

Liza Razak said...

@reenapple : kan..suka betul corak ni :)

Liza Razak said...

@pinky : cubalah..yang penting kena berani :)

Liza Razak said...

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@hafiza ismail : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Ai Syah : kan...tak pudar dek zaman :)

Liza Razak said...

@Muhammad Taufiq : thank you :)

Liza Razak said...

@Scha Nazri : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Bitt (double IS) : seluar ni corak batik tapi material tak sama.kain dia licin sikit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...