Feb 24, 2014

Saturday's Brunch With Iris Malika




“It's the simple things in life that are the most extraordinary.”
  Paulo Coelho




[ Italiannies . 22 February 2014 ]


Assalamualaikum & Hello.

 Entry hari ini pasal Iris Malika lagi...yeay!! Sabtu lepas pukul 11 pagi saya dan Mr Kudud keluar ke Paradigm Mall untuk brunch bersama kawan kami, Syazwan dan Yoshie Natalia. Dah lama kami tak hang out sama-sama. Selalunya kalau lepak makan sudah tentunya kami makan kat Italiannies sebab restoran ni memang all time favourite kami. Tak payah susah-susah cari tempat makan lain...hehe. Paling best brunch kali ni sebab ada budak comel Iris Malika. Seronok betul melayan si Iris Malika ni. Sebelum shopping dan jalan-jalan di Paradigm Mall, haruslah isi perut dulu kan. Brunch haritu kami order aglio olio, pepperoni pizza, dan chicken milanese. Semuanya portion besar cukup-cukup untuk kami berlima makan..hehe.


Jangan main-main, walaupun baru berumur 1 tahun, si Iris Malika ni pandai posing depan kamera tau. Pantang orang nak snap gambar dia, terus nak posing bagai. Lepas tu nak tengok gambar pulak...amboi kecik-kecik dah pandai tau!



[ H&M . 22 February 2014 ]


Habis je makan...apa lagi jom ronda-ronda dalam Paradigm Mall ! Mula-mula kami berpecah jadi 2 group. Yang isteri-isteri sibuk belek-belek barang dalam Sephora. Yang encik-encik suami meronda tengok property exhibition sambil babysit Iris Malika kat dalam Paradigm Mall tu. Lepas tu kami semua ronda pulak dalam H&M. Bukannya shopping barang, tapi sibuk camwhore dalam tu....hehe. Pandai betul si Iris ni posing..nanti audition jadi model baby laa Iris...boleh kami tumpang glamour...hehe



[ Plan B . 22 February 2014 ]


Penat je jalan-jalan kami lepak pulak kat Plan B. Alang-alang lepak kat situ, kami order makan lagi..haritu saya order Nasi Ulam & Ayam Pangggang...sedap betul. First time saya makan. Harga dalam RM 26 macam tu. Portion besar memang saya tak boleh habiskan semua. Sudahnya saya share dengan Mr Kudud makan. Kat situ pun kami lepak lama...borak-borak. Bayangkan dari pukul 11 pagi sampai 5 petang kami menapak kat Paradigm Mall tu. Tapi tak terasa pun sebab seronok sangat. Iris...nanti auntie Liza dan Mr Kudud kidnap Iris bawak jalan-jalan ok? Sebab Iris best laa !!!




Love,
LIZA RAZAK






FOLLOW ME

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

20 comments:

Zee Suhaini said...

Iris comel sis..mesti best layan keletah dier..

ctfand said...

eh..eh..pandai posing ye...aunty cubit pipi tu baru tahu..hihi

ct cucubi said...

Iris Malika.. sedap nya nama dia.

Cheida_Mymee said...

alahai comelnya iris malika nihhh posing hahaha

Leeza said...

Comelnya Iris.. Secantik namanya:)

Syazana Zainn said...

perasan gambar iris kat ig sis aritu

pandai cam-whore eh :p

nnt ajar die selfie pulak. hihi

shaFazie said...

pandai iris posing yerkk
cute lak itu geram aunty tengok

aswa leyla said...

hai iris malika yg comelll . :)

Sue-Rya Qistina said...

comelnya iris! geram pulak tgk dia dah besar ni, mcm2 aksi mimik muka dia buat. hehehe

Zura Lee said...

comey budak tecik tuh..trus rs nk beranak baby girl plk..hahaahahaa

Liza Razak said...

@Zee Suhaini : memang best...comel gile si iris ni :)

Liza Razak said...

@ctfand : tu laa...geram sgt!!

Liza Razak said...

@ct cucubi : nampak unik nama dia :)

Liza Razak said...

@Cheida_Mymee : tu laa...rasa nak cubit je kan

Liza Razak said...

@Leeza : unik betul nama dia :)

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : kan..pandai betul..lps ni mesti pandai selfie pulak..hehee

Liza Razak said...

@shaFazie : memang kaki posing dia ni...hehe

Liza Razak said...

@aswa leyla : comel kan?

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : kan...kecik2 lagi dah pandai si Iris ni ...hehe :)

Liza Razak said...

@Zura Lee : kalau sis ada baby girl mesti comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...