Jan 8, 2013

Anugerah Juara Lagu 27

{ Stadium Putra Bukit Jalil . 6th January 2013 }


  { Picture Credit : Saberasidek's Instagram & Pypylamb's Instagram }


Tahniah diucapkan kepada Hafiz kerana berjaya memenangi Vokal Terbaik selama 3 tahun berturut-turut dan memenangi Tempat Ketiga untuk lagu Kuakui. Malam tu kami duduk di tempat yang dikhaskan untuk peminat Hafiz. Memang happening sangat fan Hafiz ni. Semuanya supportive. Bagi pendapat saya, penganjuran AJL kali ni antara yang terbaik. Stage, sound dan lighting terbaik. Pemilihan persembahan selingan pun the best. Paling best masa persembahan otai-otai rock. Memang gamat habis stadium malam tu! Cuma satu je saya agak terkilan sebab lagu favourite saya, Ombak Rindu tak dapat memenangi Juara Lagu malam tu. Anyway thank you Hafiz kerana belanja kami semua supper malam tu. Semoga lepas ni rezeki Hafiz makin melimpah ruah :) You're the best Hafiz !!



Love,
LIZA RAZAK




14 comments:

Sue-Rya Qistina said...

wahhhhh..bestnya!
this year xdpt pegi AJL, tix ada.
tapi keadaan kesihatan tak mengizinkan. huhuhu
kalau tak, bole jumpa awk :D

liza♥aufa said...

bestnya, dah lama liza x g event2 mcm ni...huhuh

.: iEyLa :. said...

waahhh..syoknye akk..
btw congrats Hafiz!!!

Nai @ TPJ said...

Ku Akui mmg da bomb...! ^_^

✿A I N A A✿ said...

great!! sis pergi ajl ni?? wahhhhh bestnyaaaaa... boleh jumpa para artis secara live.. ngeee

Mrs Velentine said...

tahniah hafiz,.sweet pic liza

Misz Mieza said...

Wah! Liza gi tengok live ea AJL hari tu ? Mieza tengok kat tv jer.. Tapi memang puas ati betul la dgn setting & lighting pentas AJL tahun ni.. Superb gempaq! ^o^

norhidana miswan said...

yap, akak setuju... persembahan 4 otai rock tuh ngn gitaris mmg terbaik... lagu2 yg sgt nostalgia.... mmg best lah

Nadya Bubble said...

Bestnya dapat pergi :D

onie said...

anyway,AJL27 tahun ni terbaik,paling nak menitis air mata bila geng2 lejen keluar,memang pehhhh....layannn :D

Razfira said...

memang best gile AJL kali ni.. suke sbb colorful.. hehe

ain vanilla said...

waaaaahh untungnya dia ..
hehe
. lama dah tak BW sini.
biasalah kitakan bakal budak spm 2013.hahaha

jemputla pergi ke cerpen yang tak seberapa ni. ni first time ain buat cerpen.
mungkin ada kesalahan dari segi penulisan hope korang dapat bagi pendapat korang.

http://www.penulisan2u.my/2013/01/cerpen-bubuei-milikmu-selamanya/

Kesuma Angsana said...

sokong hafiz for vocal !

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah best nye . choki dengar dekat hotfm je . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...