Mar 8, 2013

Stellar Anniversary Party

{ Red Bungalow, KLCC . 2 Mac 2013 )


Ini sahaja gambar-gambar yang saya sempat snap masa di Stellar Anniversary Party Sabtu lepas..kami terus ke sini selepas menghadiri Media & Blogger Get Together event di Rasta TTDI. Tapi malangnya kami tak dapat lama sebab rushing nak ke hospital melawat saudara yang sakit. Saya suka betul konsep bazaar yang vintage macam ni...crowd yang datang pun sangat stylo dan boleh dijadikan inspirasi. Anyway...enjoy the pictures ! :)



Love,
LIZA RAZAK




17 comments:

Syafiqah Hashim said...

wahhh! mesti best nak shopping kann~

Razfira said...

nice outfit :)

O'gosh Iskandar said...

boots tu aummm sangat

:: Mrs.Eady :: said...

nice!

elly nadyra said...

wah yang dtg pun sangat stylo

Yuyu Johanna said...

wow wee! bestnya event ni. too vintage. love them all. btw, nice to meet you dear. ^_^*

Cik Eyra said...

besnya jadi sis :) ..dapat pergi event cm ni..

Ahsfantasy Ryu said...

semua cun eh :D

♛ Aina Ayunie ♛ said...

baju ! best je tengok, heee..

Sue-Rya Qistina said...

seronok la tgk liza dpt join event2 mcm ni :)

Alin Marlini said...

kak lin suka konsep camni..bebas

aniswany said...

bestnya party cmtu.anis xpena lg dpt pegi..huhu

btw ootd awak sgt gojes!

Aida Azryn said...

kak lizaaaaaaa! suka style akak! hehe. :D

Amanda Suria said...

best la..x pernah tau pun wujud bazaar vintage ni...sgt2 ketinggalan la akak ni..

De' Wanie said...

awak stailo!sukaa!:)

ANISRAHIM said...

Waaaa so beautiful la ur pix. i love it so much! :D

Mak Wardah said...

Liza, sangat menarik...vintage n awesome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...