Jun 26, 2012

Kustom Kulture & Hotrod Show

♫ Deep Purple - Highway Star

{ Publika . 23th June 2012 }



“If you conquer yourself, then you conquer the world”
Paulo Coelho, 
Aleph





Kepada peminat kereta dan motorsikal klasik, event ini memang sesuai untuk korang. Ada pelbagai pameran kereta klasik dan motorsikal serta macam-macam aktiviti yang menarik. Saya pun asalnya memang tak tahu menahu pun tentang event ini. Kebetulan masa tu plan nak melepak dengan kawan-kawan saya di Publika. Alang-alang dah sampai di sana terus saya busybody melawat pameran yang ada di sana. Teruja betul tengok kereta chevrolet klasik warna putih tu. Nak satu boleh?? *berangan* Ramai gila orang masa tu. Mana taknya, selain dari pameran, mini konsert pun ada jugak.  Masa jalan-jalan tu, tiba-tiba terserempak pulak dengan cousin Mr Kudud kat sana. Rupa-rupanya dia pun join event ni. Motorsikal cousin Mr Kudud pun menjadi salah satu motor Harley Davidson yang dipamerkan kat sana. Mr Kudud pun tak lepaskan peluang bergambar dengan motor cousin dia..hehe. Selain dari motorsikal dan kereta, basikal pun ada dipamerkan. Design pelik-pelik yang tak masuk akal pun ada jugak. Memang cool !!Kalau ada event ni masa akan datang, confirm saya akan datang lagi!!




Love,
LIZA RAZAK






28 comments:

Tak Pe Je ~ TPJ said...

Color-me-rainbow you, sweet sister..

Lyaa Suriany said...

semua gambar cantikkkkk. eh bukan
super duper cantik
n plg penting
love ur outfit akk.
very stunning.

Riena Haiqal said...

mak ai, terkejut saya tengok tengkorak pakai helmet tu.. hehehehehehehe..
pic no 2 tu saya ingatkan Hanis Zalikha.. hehehehehehe.. :)

Mama Gee said...

mmg nampak menarik pameran tu....kereta klasik tu sgt owsem!

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best ni, kalo ami tgk moto n keta lama camtu, mesti dia suka

HeNRieTTa JoSe said...

keta xminat sangat....tapi bike....sukeeeee.....

norhidana said...

akak pun suke yg klasik2 nih... suke tgk gaya nyer... lain dr lain... pastu sgt nostalgia gitu

Kesuma Angsana said...

paling suka tgk gambr2 dalm blog u ni cantik!

ellynadyra said...

mcm2 ada, sesekali pi layan benda2 cam ni pun okay kan!

onie said...

klasik gila ! bestnyaaaa dapat p tengok :D

Aishah Jahirah said...

yg klasik ttp mendapat tmpt di hati...terbaiklah...

QueeN TerataI said...

gambar dah la terang cantik plak tu. harus sernok je tgk gambar2 ni,.. motor2 dan kereta tu pun alahai... bilalah boleh rasakan.. tgk dr jauh jela..

Gieyana said...

awesome ah..cantik sgt pictures..:-)

KhaiRin : anies said...

best nyer... tp smpi bla event ni?

Liza Razak said...

@Tak Pe Je ~ TPJ : thank u sis :)

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : thank you :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : yang tu kawan saya, yoshie..ade iras2 sikit kan..hehe

Liza Razak said...

@Mama Gee : kan..saya pun suka

Liza Razak said...

@mamasyaza : nanti kalau event macam ni lagi, bolehlah sis pergi

Liza Razak said...

@henrietta jose : suka motor harley davidson...stylo !!

Liza Razak said...

@norhidana : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@kesuma angsana : thank you sis

Liza Razak said...

@ellynadyra : sekali sekala memang best

Liza Razak said...

@onie : best sangat

Liza Razak said...

@Aishah Jahirah : betul tu :)

Liza Razak said...

@QueeN TerataI : kite dapat tengok je la sis..hehe

Liza Razak said...

@gieyana : thank you sis :)

Liza Razak said...

@khairin-anies : weekend lepas je sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...