May 15, 2014

Ke Redang Ke Kita? (Random Pictures)




Assalamualaikum & Hello.

Harini belanja gambar je aci dak? Layankan gambar-gambar pemandangan Pulau Redang pada waktu tengah hari yang sangat terik. Gedik nak photoshoot punya pasal, gasaklah! Kemain gigih nak photoshoot masa cuaca panas. Kes apa? Kes nak gambar cantik punya pasal. Masa ni kitorang on the way nak pergi Laguna Redang Beach Resort makan lunch. Alang-alang tu bawak sekali DSLR, boleh photoshoot sekeping dua gambar..eh salah...bukan sekeping dua, sudahnya jadi berpuluh-puluh keping gambar yer...Gambar saya melompat tu sempat ambil sekeping je sebelum kejadian terseliuh tu. Tu laa..orang melompat, kita pun nak melompat jugak...haaa...amik kaki terseliuh di depan orang ramai. Huishh malu...malu....





Love,
LIZA RAZAK






FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

7 comments:

Nurfarhana Chek Saat said...

Kemain entri ke Redang. Banyak betul. Hehehe. Sukanya tengok gambar2 tu. Rasa macam fana dah ada kat sana je. Hehehe

ain diyana said...

subhanallah.. cantiknyer view!! & nampak awk mmg sgt enjoy kat sana.. :D

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Cantek nyer view❤️
Eh nice pants ituew from batik ekkk

yana yani said...

pakai DSLR rupanya, patutlah gambar cantik =)
tapi serius, cantik gambar yang liza snap =)

Norliza Romizi said...

subhanallah...cantik...cantik..dan cantik sgt!

elly nadyra said...

suka tengok gambar liza ngan mr kudut berpegangan tangan jalan tepi pantai

aswa leyla said...

cantekk laaa . name je duk dekat ngn redang . leyla pon ta pernah pergi .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...