Sep 18, 2014

Ke Redang Ke Kita? (Goodbye Redang)





Entry Sambungan :
Ke Redang Ke Kita? (Kuala Terengganu - Pulau Redang)




[Redang Lagoon Resort . 6th March 2014]


Assalamualaikum & Hello.

Adoi..inilah masalahnya kalau lama tak update blog. Bila nak update je pening nak update cerita yang mana satu. Dengan gambar berterabur tak tau kat folder mana. Nasib baik dah ada laptop dan hard disk baru..bolehlah organize sikit-sikit. Lepas ni senang. Tak payah tercari-cari lagi.

Baru saya teringat cerita Redang haritu tak habis lagi. Laa....ada lagi?? Dah..dah tak payah nak buat muka..haha..ini entry terakhir kami kat Redang. Lepas ni boleh cerita travelogue kami kat Kuala Terengganu pulak..yay!! Kali ni tak payah nak cerita panjang kot. Masa ni kami dah check out, sementara tunggu feri sampai, kami amik gambar untuk kenang-kenangan. Itu je nak cerita...Kbai.


Goodbye Redang!! See you very soon!!








Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

8 comments:

AMIIZAA said...

salams kenal dari kak mieja, suka tgk liza yang cantik manis:)

Ratu Hatiku said...

Bestnyaaaaa.....rindu pulak nak ke Redang lagi.. February yg lps sya ke sini jugak..rindunya nak snorkeling... uhuhuhu

mamawana said...

Assalamualaikum

Lovely beach. Lovely photos

Julia Johari said...

Syok tgk gambar liza pi redang...so awesome beach...cantik sgt2...awwwwwwwww nak dreaming la pi sana nanti

Liza Razak said...

@AMIIZAA : thank you..salam kenal sis :)

Liza Razak said...

@Ratu Hatiku : best kan redang...saya pun ingat nk pegi lagi thn dpn..hehe

Liza Razak said...

@mamawana : thank you sis :)

Liza Razak said...

@Julia Johari : nanti ada rezeki lebih bolehlah pegi sis..best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...