Aug 8, 2012

Bersungkei Bersama Hafiz AF & Hafiz Fan Club

{ Bukit Jalil Golf & Country Resort . 4th August 2012 }


“ Our true friends are those who are with us when the good things happen. They cheer us on and are pleased by our triumphs. False friends only appear at difficult times, with their sad, supportive faces, when, in fact, our suffering is serving to console them for their miserable lives.”
  Paulo Coelho,
The Zahir



Sabtu lepas saya dan Mr Kudud dijemput untuk menghadiri Majlis Kesyukuran dan Sungkei bersama Hafiz dan Hafiz FC. Majlis bertempat di Bukit Jalil Golf & Country Resort. Kami sampai di sana dalam pukul 6.30 petang bersama dengan kawan kami, Mr Zalli. Sampai je kat dewan, ramai fans dan family Hafiz yang sudah sampai. Sungkei (buka puasa) ini dihidang secara buffet di bahagian belakang dewan. Perut memang keroncong habis masa tu sebab tengok makanan semuanya menyelerakan. Ada kambing golek, lauk-pauk, dessert dan macam-macam lagi. Memang rambang mata. Sebelum berbuka puasa, Hafiz diminta memberi ucapan alu-aluan. Memang kelakar gila...sebab kelam kabut habis dia cakap. Rupa-rupanya Hafiz cakap dia nervous sangat sampai lupa apa yang patut dia cakap...hehe. Bercakap pasal family Hafiz pulak..perkataan paling senang saya nak ceritakan...humble ! Serious mereka sangat humble dan friendly. Sama macam Hafiz. Dia akan layan fans macam kawan-kawan je. Lagi satu Hafiz ni sangat hormat orang yang lebih tua. Best kan? Selain daripada makan buffet, kami diberi seorang satu goodie bag dan satu kotak barangan Adabi...yeay !! Malangnya kami tak dapat berada lama di sana sebab ada urusan lain pulak selepas itu. Kalau tak mesti best boleh tengok Hafiz perform live di sana. Selain itu ada cabutan bertuah jugak...rugi betul saya ! Anyway...terima kasih kepada Mr Zallie, Hafiz & family, dan juga Hafiz FC kerana menjemput kami bersungkei bersama-sama. Semoga rezeki Hafiz selepas ini makin bertambah...Amin :)




Love,
LIZA RAZAK




P/S : Please vote for me - Official Blogger For FriendlyFashion Contest
Just click the 'VOTE FOR ME' button. Thank you for your support :)








32 comments:

norhidana said...

seronoknyer.... family hafiz sume dtg ke dr sarawak? naper tak amik gmbr makanan buffet yg sedap2 tu hehehe

jemarisuri said...

bestnye dpt beriftar ngan fans dia...^^

inazamri said...

wah syoknye.Gambar2 pun besar dan clear.

SangRatoo said...

wahh..beshnye Liza dpt bersungkei bersama Hafiz..paling suka lagu terbaru die tu..dann rambut die yg curly tu...hehehehe :)

dyabunga said...

bestnya..bukannya nk ajak dya..hihi

pinky said...

bestnya Liza....makan free hehehhe...

Sue-Rya Qistina said...

peminat setia hafiz rupanya ye? hehehehehe. beruntung badan dpt join program2 cmni. hehehe

:: Mrs.Eady :: said...

wahh untung la... :)

Kesuma Angsana said...

serius jeles hehehe

mummycda said...

nampak meriah la...mesti best nie....hihihi

Eyeme said...

wowowowo!

Sharp sunggus gambar2 ini.

Leh tempah ke utk any event? kehkehkeh

pssst:kemain g jumpe hafiz x ajak eh

O'gosh said...

wow..mesti best kan...mr kudud siap pakai songkok lagi..

Neeza.Areef said...

oo sungkei tu bkak pose..hehe

nurdani said...

seronoknya. sebab ada banyak makanan. hehe.

Lyaa Suriany said...

kite tak jmpa hafiz lg..
tp bapak die penah p service kete.
humble la jugak

Aida Jelita said...

waaaaahhh ada peminat abang awan nano lah !! hehe

Liza Razak said...

@norhidana : lapar sangat sampai lupa nak snap gambar..hehe

Liza Razak said...

@ jemarisuri : memang best sis :)

Liza Razak said...

@inazamri : thank you sis :)

Liza Razak said...

@SangRatoo : saya pun suka jugak :)

Liza Razak said...

@dyabunga : alamak...next time saya ajak sis yer :)

Liza Razak said...

@pinky : betul tu..makan free memang best..hehe

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : Alhamdulillah :)

Liza Razak said...

@ :: Mrs.Eady :: Alhamdulillah :)

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : next time saya ajak awak pulak..nak tak?

Liza Razak said...

@mummycda : memang meriah sis :)

Liza Razak said...

@eyeme : nak tempah..boleh je sis..hehe

Liza Razak said...

@O'gosh : poyo je die tuh..hehe

Liza Razak said...

@Neeza.Areef : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@nurdani : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : ye ke? diorang mmg peramah & humble

Liza Razak said...

@Aida Jelita : betul tu..mmg peminat tegar !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...