May 14, 2014

Ke Redang Ke Kita? (Snorkelling)










[Redang Lagoon Resort . Day 2 . 5th March 2014 ]


Assalamualaikum & Hello.

Siapa kata pulau kat Malaysia ni tak cantik? Buktinya ada kat gambar-gambar atas ni...snap gambar dalam air pun clear giler. Ada waktu kelapangan, kami pasti akan snorkelling, tak kira pagi atau petang. Ala bukannya jauh pun tempat snorkelling ni, Depan resort je. Rajin dan tak rajin je. Saya suka snorkelling kat Redang ni sebab boleh nampak banyak ikan warna-warni. Tu yang excited gile selfie dan camwhore dalam air. Kalau nak ikan-ikan ni kerumun lagi banyak kat kita, senang je. Bawak je roti, confirm ikan ni tergila-gila kat kita...hehe. Saya agak kecewa jugak haritu sebab tak sempat nak tengok baby shark. Kalau sempat, mesti lagi best selfie dengan baby shark kan. Serius...3 hari 2 malam kami kat sana tak cukup. Kalau boleh nak tinggal seminggu kat sana...baru puas!!





Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

- Posted using BlogPress from Liza Pypylamb's iPad

14 comments:

Jari Manis said...

Best...best...best....air jenih baru best snorkeling..

Khai♥Rin : anies said...

arghhhh best nyerrrrrr

Norliza Romizi said...

indahnya ciptaan Allah swt. cantik sungguh redang ni. saya nak pergi sangat2. tapi tunggu anak besar skit. dulu masa bulan madu x pernah terfikir nak ke sini hehehe.

Sue-Rya Qistina said...

subhanallah..cantiknya ciptaan Allah. nice pic dear!

N.Aima K said...

best giler.. walaupun i never have done snorkelling...maybe lepas ni i should try :D

ct cucubi said...

jinak betul ikan berenang2... seronoknya. xde kesempatan lg bercuti kat pulau2..

eyeyou said...

all pics..cantekkk

eyeyou said...

all pics...cantekkk

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer... pengalamn berharga ni !

Asyik Izas said...

serius cantik gmbr2 liza ni..:)

nyanyisunyi said...

Subhanallah sangat cantik!

husna zahidi said...

nih nak jeles dengan kak liza nih..:(

yana yani said...

cantiknya! jernih air dia
boleh buat gambar postcard =)
pakai kamera apa ye?

elly nadyra said...

bestnya selfie dalam air
cantik
air pun jernih
tapi sis ni penakut
jgn harap la ada aksi sebegitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...