Jun 13, 2012

Starbucks Summer Sneak Preview Party

 { Starbucks Summer Sneak Preview Party, Jaya One . 8th June 2012 }


" You have to take risks. We will only understand the miracle of life fully when we allow the unexpected to happen."
Paolo Coelho



Jumaat lepas saya, Mr Kudud dan kawan-kawan dijemput oleh kawan kami, Ehsan Selamat untuk menyertai Starbucks Summer Sneak Preview Party yang bertempat di Starbucks Jaya One, Petaling Jaya. Sebenarnya party ini dianjurkan untuk memperkenalkan produk baru Starbucks yang akan dipromosikan dalam sedikit masa lagi. Malangnya malam itu saya dan Mr Kudud sampai agak lewat akibat kesesakkan lalu lintas yang teruk di LDP dan Federal Highway. Nasib baik kami masih layak untuk join lucky draw dan games yang dianjurkan oleh pihak Starbucks. Party ni memang happening sebab ada games yang best dan hadiah pon sangat menarik. Kami semua berharap akan dapat hadiah sunnies colourful Starbucks tu. Nasib baik kami dapat juga akhirnya. Itu pon sebab menang games berkumpulan. Dapat no 2. Saya dapat sunnies warna merah (happy!) dan Mr Kudud dapat warna kuning. Nak tengok betapa happynya kitorang dapat sunnies Starbucks yang colourful tu, cuba tengok gambar-gambar kitorang di atas. Macam orang gila tak?? hehe. Anyway, Thank You Starbucks sebab menjemput kitorang join event yang happening ni !!



Love,
LIZA RAZAK







34 comments:

azalia hjsalleh said...

woahhhhhhhhhhhh
meriah betul suasananya =)

btw nak tanya.. sis guna kamera apa ye? chantik gambar2..

Liza Razak said...

@azalia hj salleh : saya guna canon 60D :)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

wahhh..nmpak best n meriah nak2 gmbr yg last 2... comel spek 2...hehehe warna warni youuu...

aLya maNip said...

enkoy betul ni...muke pon seme hepi je..hehe

Riena Haiqal said...

sangat2 meriah la.. best giler kalau tengok dari semua gambar2 ni...
patut ar kat dalam hadiah tu macam ada sunnies jer... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

meriah suasana, cantik sunnies tu. anak akak pun sibuk nak kumpul sunnies camtu

♥ Wina ♥ said...

mmg nampak sangat happening...rindu saat² lepak dgn member, sejak dah ade anak nie, susah nak curi masa untuk lepaking heheheee

hi dear..singgah kembali ;-)

HeNRieTTa JoSe said...

i can see happiness from all the faces....

Kesuma Angsana said...

LR : meriahnyer...u mana?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronoknya.. gambar semua clear :)

Sue-Rya Qistina said...

sgt meriah! bestnye..hehe

Rai said...

pakat dressing summer! hehe

liza pakai lens apa utk majoriti gambar yg liza ambik eh..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

meriah sgt uols
baju semua colorful
ceria betul mmg happening gituew

mrs puex said...

salam..

nice spek!!!:D

namasayatihah said...

bestnyaa...love2 starbucks!!

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. meriahnye~

SheCinta said...

Waaahhh..nbestnya blog ni.....NICE Blog :D

CikMai said...

sporting2 belake..,,

baru nak tegur gambar cantik,tgk2 ade orang dh cakap dh..hehe....

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : saya pon suka spek tu..unik gile !!

Liza Razak said...

@alya manip : betul tu..memang best time ni

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : salah satu hadiah tu memang dapat spek

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu laa...saya pon suka

Liza Razak said...

@wina : nanti kalau ade time..boleh la lepak2 dengan kawan macam dulu

Liza Razak said...

@henrietta jose : hehe..thank u :)

Liza Razak said...

@kesuma angsana : ada...tp kat celah2 je

Liza Razak said...

@nurul husna mohd hassan : thank you

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : memang meriah..hehe

Liza Razak said...

@rai : saya pakai lens canon 18-200mm

Liza Razak said...

@lady ayu : betul tu..memang happening :)

Liza Razak said...

@mrs puex : thank you :)

Liza Razak said...

@namasaya tihah : me too !!

Liza Razak said...

@nafiraa : hehe

Liza Razak said...

@shecinta : thank you :)

Liza Razak said...

@cikmai : thank u sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...