Nov 19, 2012

AIM 19

{ Stadium Melawati, Shah Alam . 17th November 2012 }


{ Pictures Above Taken From Instagram . Follow Me : http://instagram.com/pypylamb }


Saya rasa ramai yang menonton AIM 19 di Astro Ria hari Sabtu lepas. Saya pun tak terkecuali cuma kali ini saya menonton AIM 19 secara live di Stadium Melawati Shah Alam. Terima kasih kepada Mr Zalli sebab memberikan saya dan Mr Kudud pass masuk AIM 19. Memang happening sangat malam tu !

Kami sampai dalam pukul 7 malam di Stadium Melawati. Mujur jalan tak sesak sangat haritu. Dapat jugak kami menonton live acara red carpet yang berlangsung pada pukul 7.30 malam di perkarangan stadium. Paling best dapat tengok artis berarak ke acara red carpet dengan menaiki super cars seperti Ferrari, Lamborghini dan Audi R8. Kelas uolls !!

Sepanjang majlis berlangsung, yang paling menarik perhatian saya adalah persembahan Stephen Rahman Hughes. Suara ala-ala Il Divo gitu..dengar live memang meremang bulu roma ! Selain daripada itu, kombinasi Pak Nil dan Adibah Noor memang sepadan dan mencuit hati! Kitorang tak henti-henti gelak bila Pak Nil dan Adibah Noor melawak masa gap untuk iklan. Persembahan GX4 pun tak kurang hebatnya. Teringat zaman boyband masa sekolah dulu...masa tu minat sangat dengan Nico, Shades, Kool dan A to Z. Tak sangka kitorang masih hafal lagi lagu-lagu hit yang diorang persembahkan malam tu. Kalau nak dibandingkan dengan Anugerah Skrin baru-baru ni memang jauh berbeza kualitinya.

Saya rasa tak perlu nak review banyak-banyak sebab korang semua mesti dah tengok kan. So mari layan je gambar yang saya sempat snap malam tu :)





Love,
LIZA RAZAK






11 comments:

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

liza♥aufa said...

seronoknya... :)

last pergi aim 15 dan 16 ehehe pastu aim dengan anak :)

Zura said...

wah bestlah dpt tgk live...

Sue-Rya Qistina said...

bestnye!
saya x tgk pun kt astro.
sbb rumah saya mmg xde astro. hehehe

Nai @ TPJ said...

Waduh... Glemer nyer... Good 4 u, sis..

Riena Haiqal said...

wah bestnya dapat tgk secara live.. ramai juga orang ye...

cha said...

wah bestnya. kalau Yuna perform mesti lg best hee

pinky said...

bestnyer....tak pnh dpt pelunag mcm ni...=(

ct cheery said...

fulamak..bestnyer klu dpt pergi ni..huhu

Kesuma Angsana said...

meriah sungguh ye liza

ellynadyra said...

sis missed la AIM sebab kat kg x de astro....tgh live mmg best kan! untung la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...