Oct 2, 2014

Bye-Bye Kuala Terengganu !







Assalamualaikum & Hello.

Yeay...entry Redang & Kuala Terengganu finally dah sampai ke penghujungnya! Lega mak nokkk!! Ada banyak entry holiday saya di Hello Kitty Town, Johor Premium Outlet dan Langkawi yang belum saya cerita lagi kat blog...slowly hokeyy! Entry last ni kita layan gambar dan video je la ek. Tak payah baca panjang-panjang. Entry sebelum-sebelum dah cerita berjela dah...nanti korang boring pulak baca. Tahun depan ke mana pulak #gengperang ni nak bercuti?...tungguuuuuu!!!

P/S : esok saya upload teaser video saya bercuti di Langkawi weekend lepas :P




Love,
LIZA RAZAK





FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK

3 comments:

Scha Nazri said...

teruja tahu tengok insta akak. asyik nak double tap jeee. ehehe

sYiRa LoKMaN said...

selamat malam..syira cuti 4 hari...hehe ^_^
jom ke blog syira "kisah hidup di Universiti Malaya"

elly nadyra said...

waaaaaaaaaa
cantik2 gambar liza!
seronok nampak semuanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...