Apr 30, 2014

Kuyak Festival





“Never give up. When your heart becomes tired, just walk with your legs - but move on.”
  Paulo Coelho



[ Encorp Strand, Kota Damansara . 7 April 2014 ]


Assalamualaikum & Hello.

Sebut pasal bazaar, dah lama betul saya tak pergi cuci-cuci mata kat bazaar. Kebetulan 3 minggu lepas ada Kuyak Festival di Encorp Strand Kota Damansara. Try call kawan-kawan join sekaki..mana lah tau kot-kot diorang nak join. Nasib baik diorang ni semua free..itu yang dalam gambar kemain ramai tu..hehe


Kuyak Festival ni dianjurkan oleh Damansara Street Fest. Diadakan selama 2 hari iaitu hari sabtu dan ahad. Kami datang pada hari ahad, Banyak vendor yang best-best haritu sperti Kree dan Ingga Sandals Malaysia ...tu yang makin excited nak datang. Orang punyalah ramai walaupun masa tu hujan renyai-renyai.


Saya tak adalah shopping sakan haritu. Saya beli plain wide shawl RM 10. Murah punya pasal, beli sampai 4 helai...hehe. Selain tu, seronok cuci-cuci mata je. Bulan April ni tak boleh shopping banyak-banyak, nak simpan duit pergi bercuti nanti..hehe


Dah penat jalan-jalan kami lepak makan kat cafe bersebelahan dengan tapak bazaar. Dah alang-alang saya bawak camera Gopro, apa kata selfie beramai-ramai ye dak? Bukan selalu dapat berkumpul macam ni..hehe.




Love,
LIZA RAZAK




FOLLOW ME 
INSTAGRAM | KEEK | FACEBOOK | TWITTER | LOOKBOOK
 

2 comments:

Umie Artoqiemie said...

tak pernah lagi dengar kuyas fest ni... cam menarik :D

elly nadyra said...

first time gak dengan kuyas fest nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...