Jun 18, 2011

9 Orang Budak Kaki Makan - I LOVE FOOD HOLIDAY (EP 5)


Sesiapa yang terlepas baca entry I LOVE FOOD HOLIDAY episod sebelum ini boleh klik kat link di bawah:


DAY 2 : THURSDAY 09/06/2011
LOCATION : BATU FERRINGHI

Selalunya bila makan ramai-ramai seronok kan?Macam tu laa kami kalau dapat makan sama-sama.Gambar-gambar di bawah ni merupakan gelagat 9 kanak-kanak yang lapar gile..kalau boleh dengan gerai tuh sekali kitorang nak makan..hehe

Masa ni kitorang makan biasa-biasa je..makan tom yam,nasi goreng udang dan macam-macam lagi la.Yang nak membuatkan kitorang makan banyak gile tuh sebab dapat makan beramai-ramai dan lokasi tempat makan tuh pulak berdekatan dengan Hard Rock Hotel.Terus bajet hot je  padahal makan gerai biasa je...hehe

















Nanti saya update cerita kitorang makan durian pulak...hehe


From Puchong With Love...







11 comments:

nawal addina said...

pic akak cntekk laa . nmpk old skull gila :)

Dinas Aldi said...

heheheheheh seronok tengok orang makan!

ciknamr said...

waahhhh makan!!! nak join... !!
hehehee ^__^ seronoknya
neway, cantek gbr2 akak!!

puteri ain said...

seghonokk asyik makan je .. hehe

bunga said...

wah..seronokkk..n gamabr kat cini mmg cantik2..

Rtp Farra Arisha said...

haishh untunya korang dpt makan2. nak jugakkkk kerna im a food lover too!

Azhariah Zuber said...

mmg gambar mkn sesaja

♥ p a A n i ♥ said...

singgah sini :)

zazaw said...

cantik pic akak
phewww sedap nyer makang makangg

Jue said...

jgn update pix mkn durian!!nanti wa TERLIUR!hahahaha
cantek2 la pix tu
sgt oldskool
sometimes mcm ala2 **tibe2 lupe pe nak sebut**
tp seyes lawa

mira shahidan said...

bestnyaaaaaaaaaaaaaa kak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...