Jun 7, 2011

We Are Bound Together - Haji Hussin's Family Day 2011


Last week saya ada mention yang saya pergi bercuti-cuti di Port Dickson kan?? Kitorang bertolak hari Sabtu dan hari Ahad nya baru kitorang balik ke Puchong..

Ini actually first time saya join family day abah saya ni.Sebelum ni saya tak join sebab selalu tak dapat cuti masa saya kerja kat Cats Whiskers dulu.Bila ada peluang macam ni..memang rugi laa kalau tak join sekaki kan..

Kitorang bertolak lebih kurang pukul 10.30 pagi dan sampai dalam pukul 12.30 tengah hari.On the way tuh stuck sekejap dekat nilai sebab jam teruk kat sana.Tapi akhirnya sampai jugak kami di Teluk Kemang.



Kitorang menginap di sebuah banglo tepi laut Teluk Kemang.Nama-nama banglo kat situ semua diambil dari nama-nama tempat seperti Lumut,Pangkor,Langkawi.Nama banglo kitorang Lumut.Adehh..rase macam balik kampung saya pulak..hehe.Giler best sebab dah lama tak bercuti tepi laut macam tuh.Nak pulak kalau ramai-ramai.Memang meriah..Hampir semua ahli keluarga ada pada hari tu.Sampai je tuh terus makan tengah hari.Menu simple je tapi sedap sangat!!..ada sup kaki ayam,gulai labu,ikan goreng,ayam goreng,sambal belacan,ulam dan rendang tok..haa..best kan?





Apa aktiviti kitorang selepas makan tengah hari tuh?? Haa..nantikan entry akan datang...

Papai !!

From Puchong With Love...

23 comments:

mira shahidan said...

BESTNYA FAMILY DAY :)

Nur Syahida said...

bestnya..lama xbercuti..

Nikisa Izas said...

nice picture dear;)

syAzAnA said...

dah lama xpegi PD.

sigh.

Rtp Farra Arisha said...

nice photos then :) seronokk kann dpt pegii family day!

Zura said...

lama dah xg PD..

Mohd Nor Quiyyum said...

cmne gua nk join hj husin's famili? keh4

Fiqas said...

seronok bercuti dengan family.. berkumpul ramai2..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pic sgt cantek...

ahsfantasy24 said...

huh..
lom pena smpai ag telok kmang..
ntah bile ade rzki nk jnguk sne :)

bunga said...

seronoknya..bunga suka tegok pic2 kat blog ni...:)

nawal addina said...

best nya . fmli day :)

Liza Razak said...

@mira shahidan : a ah..best gile !!

Liza Razak said...

@nur syahida : cuti sekolah ni..pergi la bercuti..hilangkan stress

Liza Razak said...

@nikisa izas : tengkiuu so much !!

Liza Razak said...

@syazana : nanti ade free time awak pergi laa..seronok tau

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : yup...seronok sgt !!

Liza Razak said...

@zura : nanti awak pegi laa holiday kat sane

Liza Razak said...

@mohd nor quiyyum : boleh je join..thn dpn meh join sekali

Liza Razak said...

@fiqas : mmg seronok!!

Liza Razak said...

@meniti senja : tengkiuuu !!

Liza Razak said...

@ahsfantasy24 : nnt pegi laa cuti2 malaysia kat sane..

Liza Razak said...

@bunga : tengkiuu !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...