Aug 28, 2012

#LFLW Raya Charity Fashion Show & Bazaar

{ Ecoba Restaurant & Bar . 12th August 2012 }


“ Over the years I have learned that what is important in a dress is the woman who is wearing it.”
Yves Saint Laurent



Sepatutnya entry ini saya update sebelum cuti raya haritu, tapi tak sempat..hehe. Anyway berbalik kepada cerita asal, sebelum saya balik raya 2 minggu lepas, saya dan team Instajaya dijemput oleh The Labels.Net untuk membuat liputan untuk #LFLW Raya Fashion Show & Bazaar. TheLabels.Net ini merupakan fashion/shopping website yang menyokong dan membawa masuk pelbagai label dan jenama pakaian dari designer dan blogshop yang terpilih. Mereka juga merupakan penganjur tetap untuk The Labels Fashion & Lifestyle Weekend Bazaar. Apa yang menarik tentang #LFLW Bazaar ini ? Confirm korang semua akan rambang mata melihat range pakaian yang dijual. Pilihan pakaian bukan terhad untuk yang perempuan yang kurus-kurus sahaja. Ada range untuk plus size dan lelaki jugak. Tak percaya boleh tengok sekali lagi gambar-gambar di atas.. cantik-cantik kan? Boleh dijadikan inspirasi fashion untuk korang beraya di open house nanti. Harga jangan risau..semuanya affordable mengikut kualiti. Design yang ada kebanyakkannya rare dan limited. So tak payah risau kalau terjumpa kawan-kawan pakai baju yang sama..hehe. Sekarang ni #LFLW Bazaar memang terus menjadi bazaar pilihan saya untuk shopping. Tak sabar nak tunggu bazaar seterusnya ! Sesiapa yang kaki shopping macam saya mesti suka dengan #LFLW Bazaar ni :)

Selain dari bazaar ada juga charity fashion show dan persembahan dari band-band indie seperti Abstrak Hingga Ke Bulan (Dalam Gambar), Xema Suhaimi, Bosa Nostra, dan Ain Zulkifly. Kami sempat berkenalan dengan band Abstrak Hingga Ke Bulan. Diorang sangat friendly tau. Nanti cubalah dengar lagu-lagu mereka seperti Cinta Ini Milik Kita di Youtube. Serious layan ! Nanti saya update cerita Abstrak Hingga Ke Bulan dalam entry seterusnya :)


Nak tahu event seterusnya dari TheLabel.Net ? Jom like Facebook mereka!
http://www.facebook.com/thelabels.net

Atau boleh follow mereka di Twitter !
http://twitter.com/thelabels_net




P/S : Ada banyak cerita raya yang menarik saya nak update kat blog nanti. So stay tuned !!



Love,
LIZA RAZAK





28 comments:

O'gosh Iskandar said...

haa.....cepat2 update k...

ain vanilla said...

waaaah .. gojess .
raya tahun ni awesome tak ??

Lyaa Suriany said...

meriaaah nya akk

Nurul Husna Mohd Hassan said...

update jangan tak update :)

Maria Menado~ said...

orite~~

hazirah kasimon said...

woa..is d one of d model is Datin d bes friend of Fatin Liyana + she looks so gojes btw~~luvvly

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye....t rietta p terjah web sana...nk terjah u tube gak..

syakey said...

style lahhh!

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah sis, cantiknya pakaian mereka... jelly2!!!! Teruja sngt tgok bab2 fesyen2 ni

Riri Yoorin said...

selamat hari raya liza

Ain SSB said...

Woahh bestnya tengok fashion2 show camni! :D

Btw, Selamat Hari Raya Aidlfitri, Kak Liza! :)

norhidana said...

cantik.... akak suke ngn baju jubah utk yg plus size tuh... skrg nih org yg plus size mcm akak nih pun dh ada mcm fesyen...

Riena Haiqal said...

wah si Datin pun ada la..cantiknya dia.. (^_^)
selamat hari raya Liza..

Anonymous said...

Thank You from Abstrak Hingga Ke Bulan

Liza Razak said...

@O'gosh Iskandar : orait !!

Liza Razak said...

@ain vanilla : awesome sangat sis :)

Liza Razak said...

@Lyaa Suriany : memang meriah :)

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : haa..betul tu :)

Liza Razak said...

@Maria Menado~ : yeay...hehehe

Liza Razak said...

@hazirah kasimon : true !!

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe :yeay..lagu diorang best2

Liza Razak said...

@syakey : kan...

Liza Razak said...

@✿Lady Ainaa✿ : saya pun teruja jugak ni.hehe

Liza Razak said...

@Riri Yoorin : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@ Ain SSB : selamat hari raya sis !!

Liza Razak said...

@norhidana : betul tu sis..cantik2 pulak tu

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : selamat hari raya sis !!

Liza Razak said...

@AHKB : welcome !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...