Aug 29, 2012

Angklung . Suria Qistina

 { One Utama . 12th August 2012 }



" One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.  "
Bob Marley




 

Selepas balik dari #LFLW Raya Fashion Show, saya dan Mr Kudud bergegas pulak ke One Utama. Excited nak berjumpa dengan sis Suria Qistina. Mesti ramai follower yang dah kenal dengan sis Suria Qistina ni kan? Sebelum ni sis Suria Qistina ni selalu komen kat blog saya. Saya pun selalu berkunjung ke blog sis ni. Lama-lama bertegur sapa dan berborak pulak di twitter dan instagram. Tapi tak pernah berjumpa. Husband sis ni pemain angklung professional. Haritu kebetulan husband sis ada buat persembahan angklung kat One Utama. Kami memang dah plan sebelum tu nak berjumpa sebelum raya. Alhamdulillah...berjaya jugak kami berjumpa walaupun kejap. Nasib baik sampai memang on time. Show team angklung bro Zack ni baru je bermula.

Sis Suria Qistina ni memang peramah gila. Rupanya kami ni memang sekepala. Pot pet berborak sampai tak ingat dunia. Anak-anak sis ni pulak comel-comel belaka. Ngam pulak tu dengan saya. Especially Athirah tu..Kalau ada show angklung lagi memang saya akan tengok lagi. Best ! Insya Allah...raya ni saya dan Mr Kudud akan ambush rumah sis Suria Qistina untuk beraya !! Jaga-jaga...hehe



Jangan lupa singgah di blog sis Suria Qistina ni !
http://suriaqistina.blogspot.com




Love,
LIZA RAZAK







24 comments:

liza♥aufa said...

nice~

kakcik said...

Tengah sakit gigi ni, dengar bunyi angklung pun boleh buat kepala rasa nak tercabut. ;-)

:: Mrs.Eady :: said...

likeeee ur header!cun sgt! :)

Kesuma Angsana said...

bestnyer dpt jumpa gader2 yek!

Riri Yoorin said...

best yer dpt dgr org main angklong nie..

Asikin Izas said...

cantik photo2 kt sini..
I pun ada satu angklung kt rumah..
dpt masa pergi pesta pulau pinang..

nurdani said...

saya suka tengok orang yang pandai main angklung terutama yang boleh ikut lagu2 popular

Puteri Nur Aqiliah said...

waaaah!

Misz Mieza said...

Angklung.. Suka sangat bunyi dia.. Unik! ^_^

syAzAnA said...

Bunyi angklung kekadang menenangkan jiwa. Tak serabut sangat.

Aida Jelita said...

dah lama tak main angklung since masuk secondary ni

Sue-Rya Qistina said...

nice pic dear. thanks so much for this n3. nnt saya tunjuk kt my hubby. mmg dia tgh nanti2kan n3 awk ni. hehehe..

kpd yg berminat dgn persembahan angklung ni, boleh follow our blog www.buluhvoice.blogspot.com for more details :)

Liza Razak said...

@liza♥aufa : thank you :)

Liza Razak said...

@kakcik : alamak !! hehe

Liza Razak said...

@:: Mrs.Eady :: thank you sis

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : memang best sgt :)

Liza Razak said...

@Riri Yoorin : memang best sgt !

Liza Razak said...

@Asikin Izas : ye ke? bestnye!!

Liza Razak said...

@nurdani : kan..pandai betul diorang main

Liza Razak said...

@Puteri Nur Aqiliah : yeay!!

Liza Razak said...

@Misz Mieza : betul tu!

Liza Razak said...

@syAzAnA : kan...

Liza Razak said...

@Aida Jelita : awak pandai main ek? kagum saya

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : welcome sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...