Feb 16, 2013

PBD Street Carnival x Friendlyfashion Bazaar

 { Pusat Bandar Damansara . 9th December 2012 }


Rasanya mesti ada antara korang yang tahu pasal PBD Street Carnival ni. Ia berlangsung 2 bulan lepas di Pusat Bandar Damansara. Carnival ni berkolaborasi sekali bersama dengan Friendlyfashion yang menjadi  penganjur untuk Friendlyfashion Bazaar. Saya dan Mr Kudud pergi agak lewat masa tu, banyak jugak aktiviti menarik yang kami miss. Masa kami sampai tu agak meriah jugak carnival ni. Cuma lokasinya agak terceruk sedikit, terkial-kial jugak mencari. Carnival ni ada pelbagai aktiviti dan booth. Dipecahkan kepada dua dalam satu lokasi, satu PBD Street Carnival (ada booth makanan, dan gerai jualan) dan Friendlyfashion Bazaar (kebanyakkannya booth yang menjual pakaian terpakai). Saya suka konsep carnival ni. Santai, unik dan ada pelbagai aktiviti. Cuma mungkin faktor lokasi membuatkan carnival ni kurang pengunjung. Tapi masih meriah ! Biasalahkan, baru pertama kali. Tapi mungkin PBD Street Carnival selepas ini akan lebih famous dan meriah. Anyway, syabas kepada Friendlyfashion kerana berjaya menganjurkan bazaar mereka yang pertama. Mungkin lepas ni saya join jadi vendor pulak kan...



Love,
LIZA RAZAK




8 comments:

ejulz said...

waaaa.. cam menarik je karnival ni.. rugi x pergi..

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Syazana Zainn said...

kite nampak beger bakarrrr!!!! hahaha

Gieyana said...

tpt ni mcm kt tpt opis kerajaan tu ka? Look similar jer..:-)

Lieyana Ahmad said...

waaa, i can see the burger bakar., hihih . nampak mknn je . yaa, mcm best im pretty sure u were having great time, kalau sy pergi pon mesti enjoy the carnival.
*follow you dear, salam ukhwah :)

Liza Razak said...

@ejulz : memang menarik karnival ni :)

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : ya...betul!!

Liza Razak said...

@Gieyana : a ah..dekat ngan opis kerajaan tu

Liza Razak said...

@Lieyana Ahmad : thank u for following dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...