Aug 15, 2012

#MeetUpBerbuka Instajaya

AUTO-PUBLISH ENTRY
{ Rasta TTDI . 14th August 2012 }

“ Everybody can be great...because anybody can serve. You don't have to have a college degree to serve. You don't have to make your subject and verb agree to serve. You only need a heart full of grace. A soul generated by love.”
  Martin Luther King Jr.



Meriah !! Hanya itu yang saya dapat gambarkan mengenai #MeetUpBerbuka yang dianjurkan oleh Instajaya ini. Mula-mula saya ingatkan tak ramai yang hadir. Al maklumlah..Instajaya ni masih baru lagi. Gathering ini pulak baru pertama kali diadakan. Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan dari ahli-ahli Instajaya. Gathering dimulakan dengan pendaftaran dan sesi Polaroid. Yang bestnya #MeetUpBerbuka ni, Instajaya menyediakan goodie bag dan bubur lambuk secara percuma. Uniknya #MeetUpBerbuka ni...ahli-ahli Instajaya yang hadir boleh pilih sendiri makanan di gerai Rasta mengikut budget dan selera masing-masing. Santai kan?? Sesiapa yang tak sempat datang Sabtu lepas jangan risau sebab selepas cuti raya, Instajaya akan menganjurkan pelbagai aktiviti menarik untuk ahli-ahli Instajaya. Yang pastinya akan lebih menarik dari minggu lepas :)


Jom support Instajaya !


P/S : Perasan tak saya ada mention "Auto-Publish Entry" di sebelah kiri atas entry ini. Itu bermakna saya sudah pulang ke kampung untuk cuti raya selama 10 hari...yeay!!  Saya dah prepare entry sampai hari Sabtu pagi. Sepanjang cuti raya ni, saya hanya akan aktif di twitter dan instagram sahaja :)



Love,
LIZA RAZAK






26 comments:

ieedaz @ mama_isha said...

Wah dh blk kg yer... best tu!!!!
Jumpa di instagram yer :-)

Riena Haiqal said...

terbaikkk dan meriah.. (^_^)
suka tgk wanita yang baju putih tu... comel

Rosidah Binti Muhamad said...

wow..klu datang sini mesti nampak yg best2 dan glamour gitu. Owh..dah ader kg yer..selamat hari raya liza..sory jika der komen yg tak myenangkan hati.. :)

SangRatoo said...

hehehehe..Gambar ucapan raya atas sekali tu paling sweet..anyway Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin utk Liza and suami.. ikhlas dari Jue,Ajib & Aaron :)

Riri Yoorin said...

aah tgk gambar pon memang meriah uols

wardah @ fie shah said...

Rasta TTDI? Hehe, sangat meriah!

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..bestnye! meriah sungguh :D
semoga perjalanan korang selamat ye. nnt kita tweet tweet ok :D

HeNRieTTa JoSe said...

Dh blk kg? Bestnye.....10 hr?

Rara Nasiha said...

selamat hari raya. kita tak pernah lagi join mana-mana gathering. teringin jgk :)

Kesuma Angsana said...

Ok Liza, selamat hari raya, mohon maaf andai ada salah & silap ye

O'gosh said...

selamat hari raya Liza...bestnya dah cuti....anyway, suka pants biru tu...ada nampak sekali aritu liza publish..tapi x ingat...eh..ada ke...conpius dah..hehe

Eyeme said...

eh eh.. byknya gambar2 dia.. hehe

selamat berpuasa dan selamat hari raya liza!

Chekpid said...

Hi liza...

masih tercari2 what is instajaya, actually :)

anw, Selamat menyambut hari raya aidilfitri

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : tahun ni balik kg awal..hehe

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : yg tu namanya myra..mmg comel dan cantik :)

Liza Razak said...

@Rosidah Binti Muhamad : selamat hari raya sis

Liza Razak said...

@SangRatoo : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@Riri Yoorin : memang meriah sis

Liza Razak said...

@wardah @ fie shah : thank you :)

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : orait sis !!

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : 12 hari sebenarnya..hehe

Liza Razak said...

@Rara Nasiha : next time kalau ada lagi..nak tak join?

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : selamat hari raya sis :)

Liza Razak said...

@O'gosh : saya pernah publish sebelum ni..jarang pakai :)

Liza Razak said...

@Eyeme : selamat hari raya sis !!

Liza Razak said...

@Chekpid : selamat hari raya sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...