Aug 10, 2012

Invitation For #MeetUpBerbuka


Saya bagi pihak Instajaya ingin menjemput semua follower saya untuk berbuka puasa bersama Instajaya, Sabtu ini. Details ada di atas...#MeetUpBerbuka ini terbuka kepada semua, jangan malu-malu yer. Jom kita lepak santai, sambil berbuka puasa sama-sama, boleh menambah kenalan baru. Tema #MeetUpBerbuka ni simple sahaja...tak ada fees, registration, tak ada dress code dan korang semua boleh pilih juadah berbuka puasa mengikut budget dan selera sendiri di gerai-gerai Rasta. Best kan? Pihak Instajaya memang inginkan tema berbuka puasa yang simple...ala-ala melepak di mamak supaya semua yang datang rasa selesa dan santai. Free goodies dan polaroid session ada disediakan untuk pengunjung awal. Selain daripada aktiviti berbuka puasa, korang jugak boleh cuci mata dan shopping di Bazaar Oh Bazaar. Rasa rugi tak kalau tak join?? Saya dan Mr Kudud pun akan berada di sana untuk support Instajaya. Hopefully dapat jumpa korang di sana. Boleh kita berkenalan :)

Lepas ini Instajaya akan mengadakan banyak lagi event dan aktiviti yang menarik untuk ahli komuniti Instajaya. Untuk mengetahui lebih lanjut, jom follow Instajaya di Twitter & Instagram. 

Twitter : @instajaya
Instagram : instajayamalaysia


Love,
LIZA RAZAK




30 comments:

Sue-Rya Qistina said...

rajinnya awk join sis. baguslah. cam saya ni mmg x berkesempatan la nak join sbb ade anak tecik. pergerakan agak terbatas. heehehehe

The ShomeL TwinZ said...

bestnye, insyallah klu de pape hal k... :) thanx bgthu..

Rai said...

bestnya kalau boleh join..tapi kalau ada anak kecik yang "aktif" memang kena pk banyak kali kalau nak join. takut yg enjoy tu jadi haru biru.. bebudak ni bukan reti duk diam. kalau boring+da kenyang mula la nak bersenam..haihh..

enjoy ye!

Syazana Zainn said...

rajinnya awak join :D

tak dapek nak join sbb jauh -,-'

Ietams said...

tak kene bayar ke?

amalina husna said...

makan untuk husna skali ea!!! hehe..

Eiyka ツ said...

Suka baca blog akak . Btw done follow akak :)

Kesuma Angsana said...

KA pown x berkesempatan nak join, weekend dah ada jadual kerja yg nmenunggu,

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

bestnya brbuka rmai2.. tp jauh xleh g.huhu

Riena Haiqal said...

huh kalau dekat gerenti saya g juga.. huhuhuhu. rugi sangat2.. nak pindah kat semenanjung la kalau macam ni..
psst, pagi tadi saya try nak masuk blog awak tapi internet kata Denied.. ingatkan awak block saya.. tengahari ni baru dapat.. syukur Alhamdulillah

O'gosh said...

Best ya kalau adapt pegi....

ieedaz @ mama_isha said...

Seronok nye join berbuka camni kan, leh dpt kwn baru kan..:-)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

jauh nk pg...huhuhuhu

HeNRieTTa JoSe said...

Bestnye...if only im nearby.......huhuhu....

mama aleen said...

ala.. dah lepas ke? :)

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : tak per sis..next time boleh join lagi :)

Liza Razak said...

@The ShomeL TwinZ : welcome sis :)

Liza Razak said...

@Rai : tunggu diorang dah besar sikit baru best nak join kan

Liza Razak said...

@Syazana Zainn : next time boleh join lagi :)

Liza Razak said...

@Ietams : free je utk join sis..cuma byr makanan sahaja

Liza Razak said...

@amalina husna : orait !!

Liza Razak said...

@Eiyka ツ : thank you sis

Liza Razak said...

@Kesuma Angsana : alahai..kesiannye sis

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : next time boleh join lagi :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : saya privatekan kejap je..hehe

Liza Razak said...

@O'gosh : next time..jom join !!

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : betul tu sis :)

Liza Razak said...

@Ahlam Miera Amirul Shafie : ye ke sis? next time boleh join lagi :)

Liza Razak said...

@HeNRieTTa JoSe : next time boleh join lg sis :)

Liza Razak said...

@mama aleen : a ah sis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...