Aug 9, 2012

Souk Ramadhan at Hello Deer

{ Hello Deer - Damansara Uptown . 4th August 2012 }

“ None of us knows what might happen even the next minute, yet still we go forward. Because we trust. Because we have Faith.”
 Paulo Coelho,
Brida




Kepada sesiapa yang terlepas mengunjungi Souk Ramadhan pada weekend lepas, korang semua masih ada peluang lagi untuk shopping raya di sana. Weekend ni merupakan minggu terakhir Souk Ramadhan Bazaar diadakan. Banyak vendor awesome yang bakal menggugat keimanan korang bershopping sakan. Favourite saya sudah tentulah Nurul Wonder Wardrobe. Minggu lepas saya berjaya membeli sehelai ethnic palazzo pants dari butik Nurul ni. Cantik dan sangat selesa. Pilihan baju raya pun agak banyak di sana...Memandangkan Hello Deer ni merupakan lot kedai biasa maka keluasan bazaar ni agak sempit sedikit yer. Memang sesak walaupun masa saya pergi tu sudah pukul 10 malam. Tapi jangan risau confirm korang akan lupa pasal kesesakan manusia ini bila melihat deco Hello Deer yang unik dan cantik. So apa lagi...jom sesakkan Hello Deer weekend ni !!

Hello Deer
No 35, Jalan SS 21/1A
Damansara Utama
47400 Petaling Jaya
{ Next To Wondermilk Uptown }

Add Hello Deer In Instagram : ilovehellodeer



Love,
LIZA RAZAK




28 comments:

shima wibowo said...

bestnya dapat pergii...;)oh ya..puas tgk gambar kat blog liza...good job dear!

N.Aima K said...

wah bijaknya hello deer ni..dia sewakan tempat je kan..?

Riena Haiqal said...

wah ramainya orang....
cantik2nya accessories tu... (^_^).. memang bakal menggugat keimanan saya juga la..

pinky said...

eh....kat mana ya??? tak perasan pulak....padahal duk kat area2 situ...kena cari ni...=)

norhidana said...

cantik2 tp mcm tak sesuai ngn akak je... heheheh

O'gosh said...

ada lagi ye..hoho...this weekend bole p serbu...

Nina Zee said...

liza, mcm mana nk pegy from ampang? lalu kesas?

Sue-Rya Qistina said...

nak merentas lautan manusia tu yg x brp nak sanggup. hehehe. anak2 msh tecik, kesian pulak kt dorg. tp mmg nmpk menarik!

Rai said...

cantiklah bangle bangle itu!

cikeyrah said...

beshnyaaa . .

Alin Marlini said...

ramainya orang...meriah

Nadia Azira said...

wow, bestnye...macam meriah je...
rugilah nadia tak dapat pergi...jauh!

Noraim said...

ngee. harga pun msti cantik kan? hehe.

#blog akak kan best guna browser ape eh? sy guna google chrome mcm terlebih lebar je jd.

Ummu Ilham said...

Macam berminat pulak nk pergi next week..:)
Hope tak sesat sudah..
huhuhu..

Liza Razak said...

@shima wibowo : thank you sis

Liza Razak said...

@N.Aima K : a ah sis

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : confirm menggugat keimanan punya..hehe

Liza Razak said...

@pinky : kat sebelah wondermilk uptown

Liza Razak said...

@norhidana : mesti ada yg sesuai dgn sis punya :)

Liza Razak said...

@O'gosh : wajib tu !!

Liza Razak said...

@Nina Zee : ikut kesas pun boleh jugak..lepas tu lalu LDP

Liza Razak said...

@Sue-Rya Qistina : kena tggu diorang besar sikit baru syok nak jln2

Liza Razak said...

@Rai : betul tu :)

Liza Razak said...

@cikeyrah : mmg best sis :)

Liza Razak said...

@Alin Marlini : tu la..brg2 yg dijual pun best jugak

Liza Razak said...

@Nadia Azira : nanti kalau dtg KL, bolehlah singgah

Liza Razak said...

@Noraim : saya selalu guna mozilla firefox..skrg saya dah betulkan width..sepatutnya dah ok :)

Liza Razak said...

@Ummu Ilham : nanti bolehlah cuba pergi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...