Jun 14, 2012

#TwtUpKami

{ TwtUpKami, Stadium Bukit Jalil . 9th June 2012 }


" We have to stop and be humble enough to understand that there is something called mystery. "
Paolo Coelho




Kalau tak disebabkan camera saya tetiba buat hal, dah lama saya snap gambar lebih banyak. Masa pergi TwtUpKami weekend lepas, memang happening event ini. Perdana Menteri kita dan ramai selebriti seperti Pak Nil, Iqram Dinzly dan Hunny Madu hadir untuk memberi sokongan untuk TwtUpKami. Actually saya tumpang bangga sebab PM kita memang sporting. Memang beliau sokong habis komuniti twitter Malaysia. Kepada shopaholics pulak, bazaar pon ada juga seperti Glam Bazaar dan Sooq Bazaar. Kitorang lebih tertarik dengan booth Ukulele Malaya. Tak sabar nak beli Ukulele sendiri nanti...hehe. Malangnya kami tak lama di sana sebab rushing pergi ke Shah Alam pulak. Hopefully TwtUpKami ni akan ada lagi tahun depan :)




Love,
LIZA RAZAK






40 comments:

Tak Pe Je said...

Best nye.. U looked sweet as usual. Sedara Mr. Kudud pon sweet sensangat nye... ;) I pon minat kat gitar cinonet tuh, mcm senang sket nak pluck. xx, TPJ.

Riena Haiqal said...

sangat cantik la kasut tu... sangat2 menarik hati saya.. :)

MAY said...

wah..bestnye..byk duit ken hbskan kat tpt mcm ni..hehe

Nur Aischa said...

ruginya tak dpt pergi twtup kami.. :(

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

part jual kasut tue ai suka la...if ai terjah jenuh borong yang corak leopard tue ngeee suka ketat2 ngeee

lydzar said...

HI DEAR.

very nice picture there. thanks for following my humble blog. salam perkenalan :)
i follow u too :)

.: iEyLa :. said...

huwaa....seyes cute sngt2 ukulele tu...
bile akk nk ajar adik main ukulele tu??hihi

Kesuma Angsana said...

LR : gitar tu cam saya minat je nak sambar ..huhuhu

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel je ukulele tu :)

Sue-Rya Qistina said...

x dpt nak join sbb attend wedding member. huhu..cantik2 kasut dan barangan yg dorg jual kan..ish ish..

pinky said...

nice... guna kamera apa???

izamin said...

cantiknye kasut2 tu

HeNRieTTa JoSe said...

sukanya....dah lamer xmelencong cam gitu....hehehe...

@cu SaYaNg said...

tengok dalam tv memang happening event nie

Rai said...

sweetnya deretan kasut tu..!!

aniswany said...

weeeeee kasut2 tu comelllll

Cik Saila said...

sangat berwarna-warni! :))

azalia hjsalleh said...

x dpt pegi sbb keje =(

Mak Wardah said...

salam. Gambar cantik, tuan punya gambarpun cantik. nanti lagi ramai klon yuna

Ian Afifah Sudarman. said...

ahhh fall in love with all thoose shoes kak :), adore your casual style much love hihii

Liza Razak said...

@tak pe je : saya pon minat jugak ukulele tu..x sabar nak beli :)

Liza Razak said...

@riena haiqal : saya pon minat jugak :)

Liza Razak said...

@may : tu la..haritu rushing sgt sampai x sempat nak shopping ape2 :)

Liza Razak said...

@Nur Aischa : next time kalau ade lagi bolehlah awak pergi :)

Liza Razak said...

@lady ayu : tu la..saya pon minat jugak :)

Liza Razak said...

@lydzar : me too..selamat berkenalan :)

Liza Razak said...

@ieyla : akak pon x pandai main lagi..tggu akak belajar main ukulele ni dulu ek

Liza Razak said...

@kesuma angsana : tu laa..comel kan?

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : kan?? saya pon suka jugak :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : ye ke? next time boleh pergi lagi :)

Liza Razak said...

@pinky : saya guna camera canon 60D

Liza Razak said...

@izamin : betul tu..saya pun suka :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : sekali sekala buat memang best tau

Liza Razak said...

@acu sayang : mmg happening :)

Liza Razak said...

@rai : tu laa..sweet sangat

Liza Razak said...

@aniswany : kan..??

Liza Razak said...

@cik saila : warna warni dan meriah :)

Liza Razak said...

@azalia hj salleh : x per..next time boleh pergi lagi :)

Liza Razak said...

@mak wardah : hehe..thank you :)

Liza Razak said...

@Ian Afifah Sudarman. : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...