Jun 20, 2012

Liza Razak For Eh! Levi's Curve ID Blogger Award


Shawl, Bershka | Long Cardigan, Zero To Ten | Leopard Print Top, Cats Whiskers
Jeans, Levi's Curve ID in Skinny Boot/Slight Curve | Boots, Forever 21


Shawl, Flea Market | Leopard Print Chiffon Jacket, F Block | Black Long Tee, Flea Market
Jeans, Levi's Curve ID in Skinny Boot/Slight Curve | Oversized Faux Snake Skin Clutch, Sports Girl
Long Necklace, Pypy Lamb Studio | Ring, Diva | Wedges, This & That


Entry saya untuk Eh! Levi's Curve ID Blogger Award :



Alhamdulillah..akhirnya saya berjaya tersenarai masuk ke Top Ten Eh! Levi's Curve ID Blogger Award. Saya ingin meminta jasa baik rakan blogger saya untuk mengundi saya untuk disenarai pendekkan ke Top 5 pula. Jangan risau, korang yang mengundi juga berpeluang memenangi hadiah voucher Levi's bernilai RM300. Rugi kalau tak mengundi. Mana tau korang boleh menang kan..Saya akan bagi step by step macam mana nak vote :

1 : Klik link ini www.eh.com.my
2. Kemudian register dulu ( jika tak register lagi ). Cuma isikan nama, email dan password
3. Log in menggunakan email dan password yang korang register tu
4. Cari nama saya - Liza (di petak atas sekali sebelah kanan) ataupon mana-mana blogger yang lain yang menarik perhatian korang.
5. Klik 'Read More'
6. Scroll ke bawah sekali, korang akan jumpa button merah ' Vote'
7. Akhir sekali klik untuk VOTE
8. Cepat-cepat mengundi, undian ini akan berakhir pada 28 Jun 2012

Nampak macam susah dan leceh nak vote kan? Kenapa kena register nama dan email korang ? Ini kerana semua undi korang akan diambil kira untuk berpeluang memenangi hadiah voucher Levi's. Kalau tak register, macam mana Eh! nak hubungi korang kalau korang menang kan :) Akhir sekali, doakan saya tersenarai ke Top 5 pulak ok?



Love,
LIZA RAZAK




36 comments:

MAY said...

wah..gud luck.if smpt nnt i vote u from my opis..skrg pki hp.ssh sikit..;)

Riena Haiqal said...

saya dah undi dah.. :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

agreed saiz besar x semestinyer gemuk...ada yg besar sebab rangka yg besar....so uols gud luck na...@.@

Sue-Rya Qistina said...

all the best dear! awk mmg gorgeous, pakai ape pun nampak cantik! slim gitu! jeles mak :D

Kesuma Angsana said...

gd luck LR , vote for u

Eyeme said...

weewit.. goddluck dear.. rasa nak rembat 1 jean Levi's la..hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amin... mudah-mudahan masuk top 5 ;)

O'gosh said...

gud luck..nanti kita votekan eh...

EruzuLiyana said...

hai akak cantik :)

HeNRieTTa JoSe said...

Ok...i'll vote for u...nak try URL eh jap...

pinky said...

good luck dear... memula jumpa liza kat website tu.... terkejut jugak...pastu trs vote...

Mak Izz said...

besar dan gemuk pun tidak semestinya tidak boleh bergaya. good luck to liza! semoga berjaya menang hadiah tu, besttttt...

Gieyana said...

awesome! Gd luck k..:-)

ascil.punye.lah said...

all the best kak liza.semoga berjaya jadi top 5 ^^

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

gudluck! smoga mnang;)

Cik Kiah said...

gud luck sista! do voting u! heee

Chic Na said...

done. good luck sis. :)

mamasuri said...

cantik!!nnti kita vote awk k...

Liza Razak said...

@may : thank u sis :)

Liza Razak said...

@Riena Haiqal : thank you sis

Liza Razak said...

@lady ayu : thank you sis :)

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : hehe..thank you..x pregnant lagi bolehlah nak merasa.kalau preggy nanti..x tau la saya gemok macam mana nanti

Liza Razak said...

@sue-rya qistina : hehe..thank you..x pregnant lagi bolehlah nak merasa.kalau preggy nanti..x tau la saya gemok macam mana nanti

Liza Razak said...

@kesuma angsana : thank u sis

Liza Razak said...

@eyeme : awak vote la..mana tau boleh dapat voucher levis

Liza Razak said...

@Nurul Husna Mohd Hassan : Insya Allah...

Liza Razak said...

@o'gosh : thank you :)

Liza Razak said...

@EruzuLiyana : hai :)

Liza Razak said...

@henrietta jose : thank you :)

Liza Razak said...

@pinky : thank you :)

Liza Razak said...

@mak izz : thank you sis

Liza Razak said...

@gieyana : thank you

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : thank you :)

Liza Razak said...

@~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : thank you :)

Liza Razak said...

@chic na : thank you

Liza Razak said...

@mamasuri : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...