Jun 13, 2011

Konsert Final AF + Melepak Bersama Hafiz AF & Adira AF

Semalam..tak pasal-pasal saya dan Mr Kudud pergi ke Putrajaya menonton konsert final AF.Ini semua gara-gara Mr Zalli dan Cik Eza besfren kitorang tuh.Senang cerita AF kali ni saya memang tak follow sangat.AL maklum laa saya kan pro Maharaja Lawak.

Mula-mula macam terpikir..biar betul nak pegi tengok konsert AF ni.Tengok konsert mingguan pon tak apatah lagi dengan contestant AF..Tapi disebabkan ada persembahan Search di hujung konsert tuh..terus tak teragak-agak nak pergi.Bukan senang nak tengok Search live.Nak pulak kitorang melepas aritu nak tengok show Search kat Istana Budaya beberapa bulan lepas.


Time ni Eza tengah bersms dengan Mr Zalli...untuk dapatkan VIP access.Time tuh punya laa susah nak sms ataupon call sebab line maxis busy giler.Agaknya semua orang kat situ sibuk mengundi kot..hehe



Persembahan opening yang best.Eventhough saya tak follow sangat AF kali ni.Tapi bile tengok diorang semua perform live..memang best gile.Especially Hazama dan Lena.Tak pasal-pasal minat jugak diorang ni


Kitoran dapat duduk kat tepi stage...depan sekali confirm laa artis-artis jemputan.Ramai artis saya nampak semalam.Mawi,Fizow, Ning Baizura, eh..ramai lagi laa..


Time ni saya dan Eza memang tak sabar gile tunggu Search perform...

Dan akhirnya....




Terboik laa Abang Amy..!! hehe.Abang ke? uishhh..serius boleh histeria (hampir) tengok Amy Search perform.Tapi ada sikit keciwa sebab dia tak nyanyi lagu favourite kitorang - Pawana. Overall performance memang mantap laa !!

Habis je konsert kitorang lepak kat Bandar Kinrara pulak...Kali ni lagi best sebab melepak sekali dengan Hafiz AF dan Adira AF.

Mula-mula segan jugak dengan diorang ni.Ye laa...first time kot jumpa..makan sekali pulak tuh..Tapi dah lama-lama macam best pulak diorang ni.Kelako habis.Yang si Hafiz..tak habis-habis buat lawak dan si Adira ni tak habis-habis berbual macam dah lama kenal.Friendly habis!!


Cute gile si Adira ni...



Tengok laa perangai diorang ni.Cacat gile...lawak betul !!



Hopefully next time boleh lepak dengan diorang lagi...hehe.Next entry saya nak cerita pulak pasal holiday saya dan kawan-kawan kat Penang...yang ni lagi best !!!


From Puchong With Love...






18 comments:

ubi said...

hafiz af lawak?..woo~

~izan~ said...

memang comel adira tu.. =)

rara pinkmafia said...

comelss nya adira.rmbut dye panjang eh.

aTy _faRed~ said...

af kali ni langsung tak tau aper cerite sebab tak follow...huhu.. kalau sebut nama peserta pon kompem tak tau mane satu...

♥MAMASYAZA♥ said...

nampak cutekan si Adira tu, comei aje

liyana said...

ala search perform ke kat final AF ni.. rugi x tgk, nak tgk search je, hehehe

bunga said...

wahh..mmg best dapat lepak...:)..n gambar mmg cantik..

Aida Azryn said...

comel adira!

Leya said...

best eh liza?
i tgk tv pn skip skip..hehe =P
comel la adira tu...

Cik Ezy Brutal said...

comel la si adira 2..

Rtp Farra Arisha said...

ah adira is super cool and sweet!

Rtp Farra Arisha said...

ah, adira is super cool and sweet!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bestnye...

CikHaniBhulat said...

adira comel, xmake up pon..hani tgk kat tb je smlm..hehe...mesti sonok kan tgk live kat sana....

fazilzura said...

wah besh nye dpt lepak2 dgn artis .. zr penah lepak dgn geng2 af3, tp yg terkuor awal2 tu ler.. cm nurol , mas & adlin.. diorg ok ler..

* salam kenalan dari fazilzurakil

mOon jOhari said...

...line mxs bz sebab kwn2 mOon pakat undi hazama...sume sibOk pOst kat status FB memasing...LOL...

azalia hjsalleh said...

owh adira chumel sgt

InaAchik said...

amboi... lepak ngan retis u!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...