Jun 28, 2011

Daddy..Wake Up !!

Inilah akibatnya kalau weekend bangun lambat...Mesti kena kejut dengan Chombee..Tak cukup dengan membebel...siap kena gigit kat mata lagi...Padan Muka Mr Kudud !!

Chombee ni bangun lewat jugak.Kadang-kadang pukul 9 baru bangun..so kalau dia bangun,barangsiapa yang belum bangun lagi maka siaplah kena gigit mata tak pon dia bebel betul-betul kat lubang telinga.Saiko kan??

ADA BERANI ?? hehe



From Puchong With Love...







21 comments:

SyaficqaHamdan said...

liza, cantik gile kot gambar tuh! huwaaaa. selalu spent time gn mr.kudud. jeless!

Liza Razak said...

@syaficqa Hamdan : tengkiuu..name pon laki bini..hehe..

SyaficqaHamdan said...

ohh? siryesly! okay, u mcm anak dara okay. baru ke da lame kawin ke nk ckp gak slmat pngntin baru. hee. da kawin sng kn? :)

Liza Razak said...

dah sethn kawin...hehe.Tp senang jugak sbb boleh gaduh ngn husband tiap2 hari..hehe

cik aisha said...

tak berani la bgn lewat cam2...ngeee

MiYOKO SuKi said...

tktnye chombee tuu..skt tak dia gigit...

fLo said...

ada alarm gigit pepg..heheheh....memang kene bgn awal la sebelum kene gigit...hehehe...

ann dhaniah said...

pix nie lawa la kak liza..really love it.. :)

wanda arry said...

wah2..mmg awal2 cabut larik

♥MAMASYAZA♥ said...

jgn terpatuk kat mata sudahh leee

Azhariah Zuber said...

burung tu pandai ckp daddy ke?

salwaismail said...

salwa buat GA. jemput tuan blog tengok hadiah. kalau nak jdi sponsor, bagitau okay?
:)

http://salwaismail.blogspot.com

Liza Razak said...

@cik aisha : tp bagus jugak.kena selalu bangun awal..hehe

Liza Razak said...

@miyoko suki : kadang2 sakit jugak tau

Liza Razak said...

@flo : tu laa...pening kepala kdg2 dpt burung nakal mcm ni.tp best

Liza Razak said...

@ann dhaniah : tengkiuu ann !!

Liza Razak said...

@wanda arry : org yg duduk kt umah ni mmg dah x leh lari dh..tahan je laa..hehe

Liza Razak said...

@mamasyaza : tu laa..hrp2 x jadi mcm tu laa..huhu.kalau kena sakit ooo

Liza Razak said...

@azhariah zuber : mmg x retinye.tp kalu ckp wiki wiki tuh pandai la

Liza Razak said...

@salwa ismail : nnt saya bgtau awak ok?? nk tgk jugak laa hadiah tuh

mira shahidan said...

macam best je bela dia.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...