Jun 25, 2011

Happy Bornday Eza, Alex & Ehsan


DATE : 17/06/2011
LOCATION : GULAM MEE,KOTA DAMANSARA

 Saya agak busy kebelakangan ni..jadi tak sempat nak update blog.Entry ni pulak dah banyak kali nak buat tapi tak siap-siap pon..hehe.

Ok laa..cukup membebel di situ..so gambar-gambar ni semua masa saya dan kawan-kawan celebrate birthday Alex,Eza dan Ehsan kat Gulam Mee, Kota Damansara..Kitorang memang kaki makan..especially kat Gulam Mee ni.Suka gila makan sup kat sana..Ada macam-macam sup kat sane.Saya rasa korang pon mesti ada yang pernah makan kat sana kan??

Mari layan gambar ...










From Puchong With Love...



10 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

sedapnye kek coklat tu

cik chinta said...

manyak sempoi la picca..like!

Rtp Farra Arisha said...

heppy besdayy ok. nice shoot :))

bunga said...

selamat hari lahir..:)

misha.w said...

duduk belah dalam. pastu baju bajan suma bau asap kan? heheh

Liza Razak said...

@mamasyaza : hhehe..sedap dan murah

Liza Razak said...

@cik chinta : tengkiuu byk2

Liza Razak said...

@rtp farra arisha : tengkiuu so much dear !!

Liza Razak said...

@bunga : nnt saya sampaikan kat diorg yer

Liza Razak said...

@misha.w : betul tuh..mmg sia2 je pakai perfume byk2..kompom bau asap.seb baik perut kenyang..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...