Jun 15, 2011

Sunrise...Sunrise - I LOVE FOOD HOLIDAY (EP 4)


Sesiapa yang terlepas baca entry I LOVE FOOD HOLIDAY episod sebelum ini boleh klik kat link di bawah:



DAY 2 : THURSDAY 09/06/2011
LOCATION : BATU FERRINGHI BEACH 

Pagi-pagi lagi kami dah turun ke pantai seberang dengan apartment kami untuk berjimba-jimba.Cuaca memang sejuk tambahan pula kitorang satu malam tak tido akibat main monopoli dan uno game.Time ni ada 3 orang kawan saya tak turun.So ada 6 orang saja..

Walaupon 6 orang saja..memang gamat gile.Si Ehsan,Alex dan Mr Kudud siap boleh main berlakon lemas-lemas pastu buat CPR.Macam budak-budak betul.Saya,Eza dan Elly standard aa duduk tepi pantai sambil relax.

Entry kali ni banyak gambar...Credit untuk Elly sebab kebanyakkan gambar-gambar di bawah ni dia yang snap..















From Puchong With Love...



3 comments:

Just Call Me Bitt said...

memang cantik tempat ni...jln2 kat sini ponn dah terasa mcm kat sana...

Cik Rose Cute said...

Macam best jer....

puteri ain said...

lawaa gilaa gmba ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...