Jun 14, 2011

Lobster & Night Market - I LOVE FOOD HOLIDAY (Ep 2)


DAY 1 : WEDNESDAY 08/06/2011
LOCATION : NIGHT MARKET BATU FERRINGHI

Sesiapa yang terlepas baca entry I LOVE FOOD HOLIDAY episod sebelum ini boleh klik kat link di bawah:


Habis je makan kat Gurney Drive..kitorang jalan-jalan shopping kat Gurney Plaza.Ada yang shopping selipar laa (contohnya saya..hehe) dan macam-macam lagi... Kat situ sekejap je pon..
Rombongan shopping diteruskan ke Batu Ferringhi,Ada apa kat situ? Dah tentu laa night market yang panjang gile tuh.Night Market ni betul-betul tepi jalan.Memang ramai gile orang kat situ..

Sampai je kat sana kitorang masuk kat dalam seafood restaurant ni..ada banyak gile makanan laut yang fresh kat situ..pilih je (janji berduit) hehe...Kitorang tengok-tengok je laa.Tapi bile tengok lobster kat situ terus rase nak menghabiskan duit kejap-kejap itu jugak...Saiko betul !!



Pose konon-konon terkejut dan teruja tengok lobster...haha








Lepas tuh baru kitorang berjalan-jalan kat night market...best woo...tapi letih gile sebab banyak sangat berjalan..hehe.Ada macam-macam jual kat sini..ala-ala macam uptown laa.Tapi rasa macam night market kat Penang lagi best.Maybe sebab tepi laut kot..hehe






Apa pulak kitorang buat selepas tuh...???


From Puchong With Love...



4 comments:

Just Call Me Bitt said...

terkejut dgn sign tuh...hahaha sebijik sebijik mcm saaya dok translate dgn anak2..akekekeke

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

banyak nye barang...
:)

Liza Razak said...

@just call me bitt : ye ke?hehe

Liza Razak said...

@meniti senja : tu laa..memang banyak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...