Jun 17, 2011

Happy Bornday Ezatul Sabera ..candle(s)

Picture Edited By Liza Razak 11.30 PM 16/06/2011

Ezatul Sabera Sidek . 16/06/2011

Di sini saya nak mengucapkan selamat hari lahir buat sahabat baik saya ataupon bahasa urbannye BFF..hehe.Saya kenal beliau ni dah 3 tahun..tak de laa lama sangat tapi rapatnya serupa macam 10 tahun kenal.Senang cerita almost setiap minggu jumpa..kadang-kadang tiap-tiap hari.

Kitorang start kenal masa sama-sama kerja kat Cats Whiskers.First time jumpa Eza ni...rasa macam takut nak dekat pasal riak muka dia ni garang.Tapi bila dah lama kenal,dia ni kelako orangnya.Kalau korang selalu baca entry bergambar blog saya ni mesti selalu nampak gambar dia ada sekali kan.Senang cerita...kitorang selalu jalan sama-sama

Kalau nak diceritakan pasal kitorang ni memang sampai esok pon tak habis taip kan...so itulah secara ringkasnya cerita persahabatan kitorang.Selain dari Eza, saya dan Mr Kudud rapat dengan kawan-kawan yang lain seperti Zalli, Ehsan, Elly, Alex dan ramai lagi.Geng kitorang ni besar...sebab tuh boleh pergi holiday kat Penang sampai 9 orang..hehe

p/s : Semalam saya dan kawan-kawan lain celebrate birthday Eza kat Jusco Kepong.Tak de cake ataupon celebration yang lain.Kitorang celebrate dengan tengok midnight movie kat TGV betul-betul tepat 12 tengah malam.Layan movie Green Lantern.


HAPPY BIRTHDAY EZA...LUV U SO MUCH !!!


From Puchong With Love..







7 comments:

vampire's lovex said...

hepi besday to ur bff =)

CutieIntan said...

happy birthday to your bff...but u kerja cats whisker butik cawangan mana ek??? i pengunjung tetap cawangan damansara prdana..hehehe

Aida Azryn said...

Happy birthday to her! :)

zazaw said...

selamat hari lahir untuk bff akak

:)

ahahah cool kah?
naik sakit otak perah ayat dalam bahasa n9. kehkehkehkeh

Mak Izz said...

happy birthday EZA (sedap nama penuh dia) ^_^

MyraEdora said...

hey..her besday same wif my little bro..
neway hepy besday to yr BFF
may god bless her

sLpmEpLz™ said...

hb jugak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...