Jun 5, 2012

BBQ With Candy

{ A+R Residence, Taman Seputeh . 26th May 2012 }


" Friendship is always a sweet responsibility, never an opportunity."
Paolo Coelho



Terima kasih kepada Ms Rozaila & Mr Attila kerana menjemput kitorang join BBQ bersama band Candy 2 minggu lepas.Kalau nak cerita pasal makanan memang panjang berjela-jela entry saya ni jawabnya.So saya shortlist kan senarai makanan haritu..hehe.Kalau BBQ ada ayam, lamb, jagung, cendawan dan sosej.Manakala dessert pulak ada rainbow cake, chocolate cake, blueberry tart dan red velvet cupcakes.Paling special haritu ada cucur udang, kuih bakar dan kuih cara berlauk yang dibuat sendiri oleh Ms Rozaila.Power betul la !! Dah la dapat makan kenyang-kenyang kat sana, siap boleh tapau bawak balik makanan pulak tu.Kalau perut tak bulat aritu, memang menipu la kan..hehe.Candy memang sporting & friendly as usual dan seronok dapat jumpa dengan family diorang.Macam orang kata, "Dreams Come True".Dulu minat dari jauh je, sekarang dah boleh berkenalan dengan  family diorang lagi...hehe



From Puchong With Love,
LIZA RAZAK





{IKLAN} Mari Jana Pendapatan Dari Rumah Seperti Saya & Mr Kudud !

46 comments:

tutup mulut said...

cantiknya rumah!
dan helo, salam kenal!

onie said...

saya yang membacanya pon rasa macam power ! mabelessssssss

ieedaz @ mama_isha said...

u look gojes like always dear!!!!
terus perut lapar blk pas tgk pic mknan ni..adeh!

norhidana said...

seronoknyer ber bbq sesekali nih... siap ada kek lg tu... alahai bestnyer...

FARAH deeb said...

Wowww... so manyak makanan. I should be there next time! AHaks!
My latest Entry :)
Cuti-cuti M'sia: D'Ark Resort Janda Baik, Pahang

eintan nurfuzie said...

LAPAR...UHUK2... XTAHAN TGK MAKANAN TUH

Mama Gee said...

Uisss tingginya kekkkkk...makan sepotong kenyang 3 hr 3 malam nih..heheee

Nurul Husna Mohd Hassan said...

bestnya b'bbq ;)

HeNRieTTa JoSe said...

berminat dengan 1st picta....apakah itu?

Ayuni said...

bnyknye makanan...

~Beb~ said...

Sodapnye babe.. Paling style si Mr.Kudud kipas sambil peace (Y)

Noraim said...

syoknya dpt bbq ramai2 :)

Shaofie said...

Handbag Online? Jom shopping disini >> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.3938824466167.2170914.1146549506&type=3

PM saya untuk pembelian!

azalia hjsalleh said...

chantiklah rumah dia..
sgt modern!
makanan pun sedap
alahai bestnya

ascil.punye.lah said...

itu rumah ke?cantik gila!
tengok cake banyak2 terliur dahhh.

Ian Afifah Sudarman. said...

Tiba2 jadi lapar heheee, love your outfit Kak :) mind to visit me back ^^ best regards from Indonesia

Yana Libra said...

banyaknye makanan sedap2~~ :)

A said...

ee . suka entry ni :)

mayangsayang said...

ye lah .. cantiknyer design umah dia ....... wahh nak umah camni satu... bleh....

Sue-Rya Qistina said...

untung la dpt jupe retis..hehehehe..tgk kek coklat tu, sgt mengiurkan! kecuq ayaq liuq! :D

..::SangRatoo::.. said...

rumah tu sgt cantik.. kek sangat besar! mmg kenyanglaa makan.. dan mcm biasa..liza nye outfit sgt menarik :)

Liza Razak said...

@tutup mulut : rumah diorang memang cantik & stylo :)

Liza Razak said...

@onie : kelakar la onie ni :)

Liza Razak said...

@ieedaz @ mama_isha : thank you sis :)

Liza Razak said...

@norhidana : memang sampai buncit saya makan..hehe

Liza Razak said...

@farah deeb : jom2 !!

Liza Razak said...

@eintan nurfuzie : saya pon lapar jugak ni..hehe

Liza Razak said...

@mama gee : betul tu..makan sepotong je dah kenyang

Liza Razak said...

@nurul husna mohd hassan : best sbb boleh makan banyak2

Liza Razak said...

@henrietta jose : tempat grill tu ke?

Liza Razak said...

@ayuni : memang banyak gile !

Liza Razak said...

@beb : hehe..kelakar kan? ntah ape2 je

Liza Razak said...

@noraim : memang best

Liza Razak said...

@Shaofie: thank u

Liza Razak said...

@azalia hj salleh : saya pon suka rumah tuh..classy

Liza Razak said...

@ascil.punye.lah : cepat beli kek kat secret recipe!!

Liza Razak said...

@Ian Afifah Sudarman : thank you for visiting me

Liza Razak said...

@yana libra : memang banyak :)

Liza Razak said...

@A : thank you :)

Liza Razak said...

@mayangsayang : saya pon nak jugak..hehe

Liza Razak said...

@sue-ya qistina : tu lah..saya pon teringin pulak sekarang ni..hehe

Liza Razak said...

@sangratoo : thank you sis :)

Rai said...

gabaknya kek..!! gojes lah awak ni.. jeles tau..

FEDO said...

Bestnya.Enak lagi gitu. Nampaknya hebat.Hehe. All the best ya.

Liza Razak said...

@rai : thank you..terharu saya :)

Liza Razak said...

@fedo : thank you :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...